Lättläst version saknas

Cirkelledare till SV Nässjö och SV Aneby

Vi söker tre cirkelledare som vill leda studiecirklar på äldreboenden och mötesplatser i Aneby och Nässjö kommun.

Studieförbundet Vuxenskolan (SV) är ett av Sveriges största studieförbund med verksamhet i alla Sveriges kommuner och erbjuder kreativa mötesplatser som ger människor möjligheter till kunskap, bildning och samhällsengagemang. Vi satsar för framtiden för att nå och engagera ännu fler människor med studiecirklar, kurser och kultur!

Studieförbundet Vuxenskolan är ett av Sveriges största studieförbund, som genom att öka alla människors inflytande och delaktighet, arbetar för att stärka demokratin. SV vill ge människor möjligheter, därför erbjuder vi en bred verksamhet med mängder av studiecirklar, kurser och kulturarrangemang. SV är en ideell organisation, och vi samarbetar med en mängd organisationer och föreningar. SV är mångfaldens studieförbund, som vill ge alla människor möjlighet att växa. Vi vill bidra till en värld som bygger på hållbar utveckling. Därför är vi en engagerad lokal kraft för föreningsliv, kultur och samhälle i hela Sverige. Vår vision förverkligar vi genom att erbjuda kreativa mötesplatser som ger människor möjligheter till kunskap, reflektion, bildning och samhällsengagemang.

SV Jönköpings län har stort fokus på folkbildningsverksamhet och arbetar inom områdena förening/organisation, integration, allmänmarknad samt riktad verksamhet till personer med olika funktionsvariationer. Vi är ett 30-tal tjänstemän och flera 100 cirkelledare. Vi rapporterar vår verksamhet till stat, region och kommun och följer de regelverk som gäller för det.

Vill du också vara med att bygga ett demokratiskt och hållbart samhälle? Välkommen till SV!

Uppdraget
Vi söker tre cirkelledare som vill leda studiecirklar på äldreboenden och mötesplatser i Aneby och Nässjö kommun. Tjänsterna är på 80-100%. Är du en glad och mångkunnig person som har erfarenhet och/eller intresse av att arbeta med målgruppen, erfarenhet av att leda grupper och ett intresse för sång och musik, så är det dig vi söker! Vi erbjuder olika verksamheter som seniorerna önskar sig som tex sång och musik, högläsning, kreativa temacirklar om olika händelser, traditioner, rörelse till musik, minnen från förr etc. Träffarna ska vara intressanta och utvecklande. Vi utgår självklart från vad deltagarna önskar och vad du som cirkelledare har för kunskaper och intressen.

Din profil:
Som cirkelledare ska du erbjuda studiecirklar. Du ska vara nytänkande, utåtriktat, glad, positiv, kreativ, ha sång och musikkompetens. Har du erfarenhet av att arbeta med äldre så ser vi det också som positivt. Du ska se det friska hos våra deltagare och erbjuda rätt verksamhet för deltagarna. Arbetet är självständigt med stort eget ansvar.

Vi erbjuder dig:
SV är en verksamhet med mycket hjärta som ger deltagare och medarbetare möjligheter att växa och förverkliga sig själva. Anställningarna är tillsvidareanställning. Vi erbjuder friskvård, kompetensutveckling, ett gott arbetsklimat och en god organisationskultur.

SV värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten och ser gärna sökande med olika bakgrund, ålder och livserfarenhet till tjänsten.

Kontaktperson: Madeleine Svärd, 0704 – 313 936 madeleine.svard@sv.se

Facklig representant: Theresa Eriksson, 0704-313 930, theresa.eriksson@sv.se

Du söker tjänsten genom att skicka CV och ett personligt brev varför du vill arbeta hos Studieförbundet Vuxenskolan till madeleine.svard@sv.se

Sista ansökningsdag 2022-03-16 Vi gör urval och genomför intervjuer löpande.

Varmt välkommen till Studieförbundet Vuxenskolan!