Dansledare sökes till Eksjö

Studieförbundet Vuxenskolan i Eksjö och Aneby har erbjudit dansklasser för alla åldrar i över 10 år. Till hösten önskar vi göra en ny satsning och anställa en dansledare som kan stärka och utveckla vår dansverksamhet.

Studieförbundet Vuxenskolan arbetar med folkbildningspedagogik, där man utgår från gruppens deltagare. Du som ledare sätter själv upp mål och skriver arbetsplan utifrån den grupp du möter. Vi söker dig som vill arbeta med dans inom ramen för folkbildning.

Vill vara med och påverka utbudet av kurser. Har erfarenhet av att planera och undervisa i dans. Vill vara vårt ansikte utåt för nysatsning av danskurser. Är nytänkande, flexibel och har energi för nytänkande. Du kan hålla dansklasser för alla åldrar (barn och vuxna).

Idag erbjuder vi barndans, showdans, streetdans, Mi Fiesta och afrodans. Vår dansverksamhet består till största delen av barndans från åldern 4 år och upp till gymnasiet. Vi har även olika träningsdanser för vuxna.

Vår önskan är att utveckla kurser för barn och ungdomar och ser gärna att du har erfarenhet av målgruppen. Du kommer att vara med och skapa föreställningar vid terminsavslut. Du kommer att arbeta nära våra verksamhetsutvecklare som ansvarar för dans - teater och musikverksamheten. Tjänsten är 50 % och möjlighet att hålla ytterligare dansklasser i närliggande städer, vilket kan utöka tjänsten. Arbetstiden är förlagd eftermiddagar och kvällstid. Även helger kan förekomma. 

Om Studieförbundet Vuxenskolan
Studieförbundet Vuxenskolan vill ge människor möjligheter. Därför erbjuder vi en bred verksamhet med studiecirklar, kurser och kulturaktiviteter. Vi samarbetar också med en mängd organisationer och föreningar på både nationell och lokal nivå.

SV hävdar alla människors lika värde och rättigheter. Vår bildningssyn bygger på människans förmåga att själv forma sitt liv tillsammans med andra människor och med hänsyn till miljön.

SV är mångfaldens studieförbund och den mest pådrivande och engagerande lokala kraften för utveckling av föreningsliv, kultur om samhälle.

ANSTÄLLNINGSFORM: 6 månader eller längre. Deltid 50 %. Kan utökas.

LÖN: Fast månads- vecko- eller timlön.

Arbetslivserfarenhet: Cirkelledare / Studiecirkelledare

 

Kontaktpersoner

Birgitta Andersson, 0380-57 56 00; bna@sv.se

Cecilia Liljeblad, 0381-155 50; cecilia.liljeblad@sv.se

Postadress
Studieförbundet Vuxenskolan
Kaserngatan 24
575 35 EKSJÖ

Telefonnummer: 0381-155 50

E-post: bna@sv.se