Dansledare/danspedagog sökes till Aneby, Eksjö & Tranås

Studieförbundet Vuxenskolan i Jönköpings län har erbjudit dansklasser för alla åldrar i över 10 år. Till hösten 2022 ska vi anställa en alternativt två dansledare/danspedagog som kan stärka och utveckla vår dansverksamhet i Aneby, Eksjö och Tranås kommun.

Studieförbundet Vuxenskolan arbetar med folkbildningspedagogik, där man utgår från gruppens deltagare. Du som ledare sätter själv upp mål och skriver arbetsplan utifrån den grupp du möter. Vi söker dig som vill arbeta med dans inom ramen för folkbildning och vill vara med och påverka utbudet av kurser. I och med detta kommer du vara vårt ansikte utåt för vår dansverksamhet. Du kommer att vara med att planera och skapa föreställningar vid terminsavslut. Som dansledare hos oss jobbar du nära våra verksamhetsutvecklare som ansvarar för dans - teater och musikverksamheten samt är ett bollplank för dig som är dansledare.

Vi söker dig som är självständig, nytänkande och flexibel i ditt arbetssätt. Vi ser helst att du är en erfaren dansledare/danspedagog, men det är inget krav. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och flexibilitet.

Idag erbjuder vi allt från barndans, showdans, street, modernt och jazz i alla åldrar. Vår dansverksamhet består till största delen av barndans från åldern två år och upp till gymnasiet. Vi har även dans för vuxna och seniorer.

Arbetstiden är till stor del förlagd eftermiddagar och kvällstid. Även helger kan förekomma. Arbetsplatsen är förlagd till Eksjö och/eller Tranås kommun.

Vi intervjuar personer löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum så tveka inte att ansöka omgående.

Facklig representant: Theresa Eriksson, 0704-313 930, theresa.eriksson@sv.se

Omfattning

Deltid (50% - 100%)

Anställningsform

Tillsvidare- eller tidsbegränsad anställning

Lön

Fast månads- vecko- eller timlön

Kontaktpersoner

Therese Fröberg
Verksamhetsutvecklare
therese.froberg@sv.se
070-431 39 12

Sök jobbet

Du söker tjänsten genom att skicka CV och motivering i ett personligt brev varför du vill arbeta hos Studieförbundet Vuxenskolan.

Ansökan skickas via e-post till:
Birgitta Andersson
Verksamhetschef
bna@sv.se
070-431 39 20

Sista ansökningsdag 2022-04-18

Vi gör urval och genomför intervjuer löpande.