Dansledare/danspedagog sökes till Jönköping, Eksjö, Aneby & Tranås

Studieförbundet Vuxenskolan i Jönköpings län har erbjudit dansklasser för alla åldrar i över 10 år. Till hösten önskar vi göra en ny satsning och anställa två dansledare/danspedagoger till Jönköping, Eksjö, Aneby och Tranås som kan stärka och utveckla vår dansverksamhet.  

Studieförbundet Vuxenskolan arbetar med folkbildningspedagogik, där man utgår från gruppens deltagare. Du som ledare sätter själv upp mål och skriver arbetsplan utifrån den grupp du möter. Vi söker dig som vill arbeta med dans inom ramen för folkbildning och vill vara med och påverka utbudet av kurser. I och med detta kommer du vara vårt ansikte utåt för vår dansverksamhet.

Du kommer att vara med att planera och skapa föreställningar vid terminsavslut. Som dansledare hos oss jobbar du nära våra verksamhetsutvecklare som ansvarar för dans - teater och musikverksamheten samt är ett bollplank för dig som är dansledare.

Vi söker dig som är självständig, nytänkande och flexibel i ditt arbetssätt. Vi ser helst att du är en erfaren dansledare/danspedagog, men det är inget krav. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och flexibilitet. Du behöver ha körkort och tillgång till bil.

Idag erbjuder vi allt från barndans, showdans, street, modernt och jazz i alla åldrar. Vår dansverksamhet består till största delen av barndans från åldern två år och upp till gymnasiet. Vi har även dans för vuxna och seniorer. I Jönköpings kommun är du även ledare för dansprofilen på Prolympia.

Arbetstiden är till stor del förlagd eftermiddagar och kvällstid. Även helger kan förekomma. Arbetsplatsen är förlagd till Eksjö och Jönköpings kommun.

Omfattning

Deltid (50% - 100%)

Anställningsform

Tillsvidare- eller tidsbegränsad anställning

Kontaktpersoner

Cecilia Liljeblad
Verksamhetsutvecklare
cecilia.liljeblad@sv.se
070-431 39 38

Amanda Lindberg
Verksamhetsutvecklare
amanda.lindberg@sv.se
072-077 00 01

Sök jobbet

Ansökan skickas via e-post till bna@sv.se
Birgitta Andersson
Verksamhetschef
070-431 39 20