Lättläst version saknas

Dansledare/danspedagog sökes till Jönköping

Studieförbundet Vuxenskolan i Jönköpings län har erbjudit dansklasser för alla åldrar i över 10 år. Till hösten 2023 ska vi anställa en dansledare/danspedagog som kan stärka och utveckla vår dansverksamhet i Jönköping.

Studieförbundet Vuxenskolan arbetar med folkbildningspedagogik, där man utgår från gruppens deltagare. Du som ledare sätter själv upp mål och skriver arbetsplan utifrån den grupp du möter. Vi söker dig som vill arbeta med dans inom ramen för folkbildning och vill vara med och påverka utbudet av kurser. I och med detta kommer du vara vårt ansikte utåt för vår dansverksamhet. Du kommer att vara med att planera och skapa föreställningar vid terminsavslut. Som dansledare hos oss jobbar du nära våra verksamhetsutvecklare som ansvarar för dans - teater och musikverksamheten samt är ett bollplank för dig som är dansledare.

Vi söker dig som är självständig, nytänkande och flexibel i ditt arbetssätt. Vi ser helst att du är en erfaren dansledare/danspedagog, men det är inget krav. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och flexibilitet.

Idag erbjuder vi allt från barndans, showdans, street, modernt och jazz i alla åldrar. Vår dansverksamhet består till största delen av barndans från åldern två år och upp till gymnasiet. Vi har även dans för vuxna och seniorer och du ska också undervisa på idrottsskolan Prolympia vid två tillfällen i veckan.

Arbetstiden är till stor del förlagd eftermiddagar och kvällstid. Även helger kan förekomma. Arbetsplatsen är förlagd till Jönköping.

Omfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Lön

Fast månadslön

Sök jobbet

Du söker tjänsten genom att skicka CV och motivering i ett personligt brev varför du vill arbeta hos Studieförbundet Vuxenskolan.

Ansökan skickas via e-post till:
Birgitta Andersson
Verksamhetschef
bna@sv.se
070-431 39 20

Vi gör urval och genomför intervjuer löpande.

Sista ansökningsdag 10 april