SV söker verksamhetsutvecklare med inriktning musik och kultur

Studieförbundet Vuxenskolan (SV) är ett av Sveriges största studieförbund som varje år engagerar närmare 250 000 personer i fler än 50 000 studiecirklar och kurser. Dessutom har SV över 40 000 kulturarrangemang/år.

Studieförbundet Vuxenskolan hävdar alla människors lika värde och rättigheter. SV är mångfaldens studieförbund som vill ge alla människor möjlighet att växa. Vi vill bidra till en värld som bygger på hållbar utveckling. Därför är vi en engagerad lokal kraft för föreningsliv, kultur och samhälle i hela Sverige.

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som vill utveckla och driva vår verksamhet energifullt framåt inom allmänmarknaden och vårt stora musikområde. Det vi kallar allmänmarknad är det breda utbud du hittar via vårt kursprogram, hemsida och sociala medier. Vi har verksamhet inom dans, hälsa, hantverk, konst, data, språk m.m. Inom musikområdet hjälper vi band inom olika genre att utveckla sitt intresse. Ordna med replokaler och spelningar, inspelningar i vår studio, utveckla samarbeten och kontakter i musikvärlden. Du arbetar i ett härligt team tillsammans med trevliga och arbetsglada verksamhetsutvecklare i kommunerna Aneby, Eksjö, Nässjö, Sävsjö och Vetlanda. Du kommer också att ha kontakt med kollegier i länet samt vår nationella musikverksamhet ”SVmusik”.

I ditt arbete ska du leda och utveckla verksamheten. Det är ett plus om du är intresserad av att skapa föreställningar, event och arrangemang. Vi söker och driver ofta verksamheter i projektform så det är bra om du har erfarenhet av ansökningsförfarande.

Det är ett självständigt och utåtriktat arbete där även viss administration och marknadsföring ingår i tjänsten. Målstyrd arbetstid med visst arbete kvällstid och helger.

Vi söker dig som:

  • har ett intresse för musik och kultur
  • har god förmåga att bygga upp kontakter och nätverk
  • är drivande och idérik
  • har lätt för att kommunicera och samarbeta
  • har god förmåga att prioritera och strukturera dina arbetsuppgifter
  • är van vid självständigt arbete
  • uttrycker dig väl i både tal och skrift

Din profil kanske ser ut såhär:

Eftergymnasial utbildning är meriterande, men kunskap, nytänkande och engagemang väger minst lika tungt. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Erfarenhet av folkbildning är meriterande. Det förekommer en del resande inom avdelningens område och därför kräver tjänsten körkort samt tillgång till egen bil.
Anställningsform: Tillsvidareanställning på 100 %, provanställning tillämpas. Tillträde 1 september 2018 eller efter överenskommelse.
Placeringsort: Nässjö alternativt Vetlanda

Ansökan:

Vi tar emot ansökningar med meritförteckning och löneanspråk löpande, dock senast den 2018-05-31 till bna@sv.se

Vill du veta mer?

Kontakta områdeschef Birgitta Andersson 0380-57 56 00
Kontaktperson för Unionen, Bodil Nordgren 0140 -37 55 60

SV Söker verksamhetsutvecklare inom musik och kultur