Studieförbundet Vuxenskolan Jönköpings län söker Verksamhetschef

Vi söker dig med bakgrund från sälj och marknadsföringsarbete. Du ska vara en frisk fläkt som kan entusiasmera dina medarbetare. Dina arbetsuppgifter är att leda och utveckla vårt arbete inom allmänmarknad och inom integration. Du ska bygga ett starkt och effektivt team där ni tillsammans skapar verksamhet inom nämnda områden. Du ska coacha dina medarbetare både individuellt och i grupp. Du ska förmedla arbetsglädje och ge energi för teamets arbetsuppgifter. 

Du kommer att ha det dagliga personalansvaret för ca 15 personer i hela Jönköpings län.

Vi söker dig som har relevant högskoleutbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Du bör ha god social kompetens och ha förmåga att leda och fördela arbetet i gruppen. Du har en dokumenterad ledarerfarenhet och ett ledarskap som är tydligt, öppet och som leder till motivation och arbetsglädje för dina medarbetare och för att målen i vår verksamhet uppnås.
Som studieförbund arbetar vi med människor med olika bakgrund och med olika förutsättningar. Om du har erfarenhet av folkbildningsverksamhet är det meriterande. Du ska naturligtvis ställa dig bakom vår vision och våra värderingar.

Som person är du innovativ, engagerad och strukturerad. Du trivs i mötet med människor och tycker om att utveckla kundrelationer. Du har lätt för att samarbeta och du ser möjligheter i det mesta. Du ser dina medarbetares förmågor och skapar förutsättningar för att de ska få utvecklas i sitt arbete. Du tar ansvar och skapar delaktighet.

Tjänsten omfattar även förverkligande av de kort- och långsiktiga mål som styrelsen fastställer i strategiska utvecklingsplaner, verksamhetsplaner, budgetramar eller på annat sätt. SV förutsätter också att du tillägnar dig sådana kunskaper och kompetenser som krävs för att utföra arbetsuppgifterna på ett professionellt sätt.

Körkort och tillgång till bil är ett krav.
Anställningsform: Tillsvidare. Vi tillämpar provanställning
Anställningsdatum: Enligt överenskommelse
Tjänstgöringsgrad: Heltid
Placeringsort: Jönköping eller Värnamo

Arbetsuppgifter

• Inför avdelningschef ansvara för ledning, planering och utveckling av verksamheten inom allmänmarknad och integration.
• Ansvara för resultatuppföljning inom arbetsområdet.
• Planera och organisera arbetet inom den fastställda verksamhetsplanen.
• Ha god kompetens inom sälj och marknadsföring.
• Du ska ha god kännedom vad som är ”på gång” och hålla en god omvärldsbevakning.
• Svara för att all aktuell verksamhet blir rapporterad enligt SVs rutiner och därmed tillse att verksamheten följer gällande föreskrifter från stat, region och kommun samt den tekniska och pedagogiska utvecklingen.

Ansökan

Sista ansökningsdag 2018-10-21
Ansökan skickas till siv.fransson@sv.se
Telefon: 036 – 290 64 40
Facklig representant Bodil Nordgren, bodil.nordgren@sv.se