Lättläst version saknas

SV Jönköpings län söker Verksamhetsutvecklare med inriktning dans och kulturområdet (Föräldravikariat)

Vill du också ha roligt på jobbet?

Då har vi jobbet för dig! Vi söker dig som vill utveckla och driva vår dansverksamhet i Jönköping med dess omnejd.

Om jobbet

Studieförbundet Vuxenskolan (SV) är ett av Sveriges största studieförbund som varje år engagerar närmare 250 000 personer i fler än 50 000 studiecirklar och kurser. Dessutom har SV över 40 000 kulturarrangemang/år.

Studieförbundet Vuxenskolan hävdar alla människors lika värde och rättigheter. SV är mångfaldens studieförbund som vill ge alla människor möjlighet att växa. Vi vill bidra till en värld som bygger på hållbar utveckling. Därför är vi en engagerad lokal kraft för föreningsliv, kultur och samhälle i hela Sverige.

Vi söker dig som har ett intresse för arbete med vår dans och kulturverksamhet. Vår dansverksamhet, studio11, är ett etablerat varumärke i hela Jönköpings län.

Din profil kanske ser ut så här

Eftergymnasial utbildning är meriterande, men kunskap, nytänkande och engagemang väger minst lika tungt. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Att du har ett genuint intresse för dans och kultur ser vi som självklart.

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som vill utveckla och driva vår dansverksamhet i Jönköping med dess omnejd.

Du ska som verksamhetsutvecklare utveckla verksamheten främst inom dans och kulturområdet.  Vi har idag ca 400 barn och ungdomar som dansar hos oss. I ditt arbete ska du leda och utveckla den verksamheten. Du ska även vara en duktig arrangör till föreställningar och arrangemang. Vår dansverksamhet består till största delen av barndans från åldern 4 år och upp till gymnasiet. Vi har även olika danser för vuxna och olika rehabdanser. Vår önskan är att utveckla kurser för barn och ungdomar och ser gärna att du har erfarenhet av målgruppen. Du kommer att vara med och skapa föreställningar vid terminsavslut.

Du har god förmåga att bygga upp kontakter och nätverk. Du är drivande, idérik och har lätt för att kommunicera och samarbeta. Du har god förmåga att prioritera och strukturera dina arbetsuppgifter. Du är van vid självständigt arbete och uttrycker dig väl i både tal och skrift.

Vi arbetar med studiecirklar, kurser och kultur i samverkan med enskilda personer, kommuner, regionen och organisationer. Du kommer arbeta i nära kontakt med dem med fokus på utveckling och arrangörskap. I ditt arbete ska du förvalta och utveckla verksamheten. Vi söker och driver ofta verksamheter i projektform så det är bra om du har erfarenhet av ansökningsförfarande.

Arbetet handlar också om att skapa och vårda kontaktnät, stimulera till nytänkande, sprida kunskap om folkbildning, att identifiera och ta initiativ till utveckling.

Du har en god förmåga att prioritera och strukturera dina arbetsuppgifter och kan du i tal och skrift kommunicera inför större grupper men även med enskilda personer och via digitala kanaler, så tycker vi att du ska söka arbetet hos oss!

Du följer de villkor och det kvalitetsarbete som staten ger oss stöd för.

Har du också erfarenhet av marknadsföring/kommunikation så är även det meriterande. Du arbetar i ett härligt team tillsammans med trevliga och arbetsglada verksamhetsutvecklare i hela Jönköpings län.

Det är ett självständigt och utåtriktat arbete där även viss administration ingår i tjänsten.

Tjänsten är en vikariatsanställning till den 2023-06-30, 100 % med målstyrd arbetstid, vilket innebär att kvälls- och helgarbete kan förekomma.

Erfarenhet av folkbildning är meriterande. Det förekommer en del resande inom avdelningens område och därför kräver tjänsten körkort samt tillgång till egen bil.

Vi erbjuder dig

SV är en verksamhet med mycket hjärta som ger deltagare och medarbetare möjligheter att växa och förverkliga sig själva. 

Anställningen är ett föräldravikariat med start 2022-10-15 eller enligt överenskommelse.

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning

Ansökan

Du söker tjänsten genom att skicka CV och ett personligt brev med motivering om varför du vill arbeta hos Studieförbundet Vuxenskolan. Du utgår från Jönköping. Mejla din ansökan till bna@sv.se

Sista ansökningsdag 2022-09-18

Var ligger arbetsplatsen?
Huskvarnavägen 40, Jönköping

Birgitta Andersson, Verksamhetschef, bna@sv.se, 0704-313 920

Facklig representant: Theresa Eriksson, 0704-313 930, theresa.eriksson@sv.se

Varmt välkommen till Studieförbundet Vuxenskolan!