Studieförbundet Vuxenskolan Jönköpings län söker Verksamhetsutvecklare med inriktning på musik och kultur

Studieförbundet Vuxenskolan (SV) är ett av Sveriges största studieförbund som varje år engagerar närmare 250 000 personer i fler än 50 000 studiecirklar och kurser. Dessutom har SV över 40 000 kulturarrangemang/år.

Studieförbundet Vuxenskolan hävdar alla människors lika värde och rättigheter. SV är mångfaldens studieförbund som vill ge alla människor möjlighet att växa. Vi vill bidra till en värld som bygger på hållbar utveckling. Därför är vi en engagerad lokal kraft för föreningsliv, kultur och samhälle i hela Sverige.

Vi söker dig som har ett intresse för musik och kultur, har god förmåga att bygga upp kontakter och nätverk. Du är drivande, idérik och har lätt för att kommunicera och samarbeta. Du har god förmåga att prioritera och strukturera dina arbetsuppgifter. Du är van vid självständigt arbete och uttrycker dig väl i både tal och skrift

Vill du också ha roligt på jobbet?

Då har vi jobbet för dig! Vi söker dig som vill utveckla och driva vår musikverksamhet energifullt framåt inom vårt stora musikområde i Jönköpings län.

Din profil kanske ser ut såhär:

Eftergymnasial utbildning är meriterande, men kunskap, nytänkande och engagemang väger minst lika tungt. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Att du har ett genuint musikintresse ser vi som självklart.

Erfarenhet av folkbildning är meriterande. Det förekommer en del resande inom avdelningens område och därför kräver tjänsten körkort samt tillgång till egen bil.

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som vill utveckla och driva vår musikverksamhet energifullt framåt inom vårt stora musikområde i Jönköpings län. Inom musikområdet hjälper vi band inom olika genre att utveckla sitt intresse. Ordna med replokaler och spelningar, inspelningar i vår studio, utveckla samarbeten och kontakter i musikvärlden.

Det är meriterande om du har erfarenhet av att arrangera konserter, event och föreställningar. Har du också erfarenhet av marknadsföring/kommunikation så är även det meriterande liksom att ha arbetar med musik/kulturverksamhet. I ditt arbete ska du förvalta och utveckla verksamheten. Vi söker och driver ofta verksamheter i projektform så det är bra om du har erfarenhet av ansökningsförfarande. Du följer de villkor och det kvalitetsarbete som staten ger oss stöd för. Du arbetar i ett härligt team tillsammans med trevliga och arbetsglada verksamhetsutvecklare i kommunerna i Jönköpings län. Du kommer också att ha kontakt med kollegor i vår nationella musikverksamhet ”SVmusik”.

Det är ett självständigt och utåtriktat arbete där även viss administration ingår i tjänsten. Målstyrd arbetstid med visst arbete kvällstid och helger.

Vi erbjuder dig

SV är en verksamhet med mycket hjärta som ger deltagare och medarbetare möjligheter att växa och förverkliga sig själva.

Anställningen är en tillsvidareanställning med start 2022-09-01 eller enligt överenskommelse. Du utgår från vårt kontor i Nässjö.

Vi erbjuder friskvårdsbidrag, målstyrd flexibel arbetstid, kompetensutveckling, ett gott arbetsklimat och en god organisationskultur. Du blir en del av helheten och förväntas att arbeta både självständig och tillsammans med dina kollegor.

Ansökan

Kontaktperson: Verksamhetschef Birgitta Andersson, 0704-313 920, bna@sv.se

Verksamhetsutvecklare Anna Jonsson, 0704 - 313 901, anna.jonsson@sv.se 

Facklig representant: Theresa Eriksson, 0704-313 930, theresa.eriksson@sv.se

Du söker tjänsten genom att skicka CV och ett personligt brev med motivering om varför du vill arbeta hos Studieförbundet Vuxenskolan. Mejla din ansökan till
bna@sv.se

Sista ansökningsdag 2022-07-31. 

Varmt välkommen till Studieförbundet Vuxenskolan!