Studieförbundet Vuxenskolan Jönköpings län söker verksamhetsutvecklare till Eksjö

Studieförbundet Vuxenskolan (SV) är ett av Sveriges största studieförbund med verksamhet i alla Sveriges kommuner och vi erbjuder kreativa mötesplatser som ger människor möjligheter till kunskap, bildning och samhällsengagemang. Vi satsar för framtiden för att nå och engagera ännu fler människor med studiecirklar, kurser och kultur!

Vill du också vara med att bygga ett demokratiskt och hållbart samhälle? Vill du också ha roligt på jobbet, då är du välkommen till SV!

SV Jönköpings län har stort fokus på folkbildningsverksamhet och arbetar inom områdena förening/organisation, särskilda anslag, allmänmarknad samt riktad verksamhet till personer med olika funktionsvariationer. Vi är ett 30-tal tjänstemän och flera 100 cirkelledare. Vi rapporterar vår verksamhet till stat, region och kommun och följer de regelverk som gäller för det.

Vill du också ha roligt på jobbet?

Då har vi jobbet för dig! Vi söker verksamhetsutvecklare till Eksjö.

Huvuduppgiften som Verksamhetsutvecklare är att erbjuda studiecirklar, kurser och kultur i samverkan med enskilda personer och kommuner.

Du ska vara utåtriktat, glad, positiv och en säljande medarbetare.

Arbetet handlar också om att skapa och vårda kontaktnät, stimulera till nytänkande, sprida kunskap om folkbildning, att identifiera och ta initiativ till utveckling. Arbetet är självständigt med stort eget ansvar.

Körkort krävs och tillgång till egen bil.

Arbetsuppgifter

  • Ansvara för strategisk planering och utveckling av verksamheten inom allmänmarknaden. Vi har stort utbud av dans genom vårt koncept studio11 och övriga kurser som vänder sig till allmänheten.
  • Planera och organisera arbetet inom fastställd verksamhetsplan.
  • Stödja, utveckla och inspirera cirkelledarna.
  • Rekrytera, lönesätta, introducera och stödja cirkelledare under anställningsprocess.
  • Följa uppsatta etiska och moraliska regler som finns för verksamheten.
  • Förhålla sig underrättad om förhållanden som påverkar verksamheten.
  • I övrigt utföra de arbetsuppgifter som är nödvändiga för verksamheten varav viss administration och redovisning i enlighet med Studieförbundet Vuxenskolans regelverk är viktig och en betydande del.

Beskrivning av arbetsplatsen

SV är en verksamhet med mycket hjärta som ger deltagare och medarbetare möjligheter att växa och förverkliga sig själva. Anställningen är ett vikariat för Cecilia Liljeblad som kommer att vara föräldraledig under ett år från den 15 april 2022.

Tjänsten kan komma att övergå till en tillsvidareanställning eftersom vi har medarbetare som under hösten 2023 kommer att gå i pension.

Tjänsten är målstyrd arbetstid på 100%, vilket innebär att kvälls- och helgarbete kan förekomma. 

Vi vill att du ska börja arbeta hos oss den 15 mars 2022 och provanställning om sex månader tillämpas.

Du kommer att ingå i arbetslaget i Aneby, Eksjö och Tranås och du har din placering i Eksjö.

Vi erbjuder friskvårdsbidrag, målstyrd flexibel arbetstid, kompetensutveckling, ett gott arbetsklimat och en god organisationskultur.

Du blir en del av helheten och förväntas att arbeta både självständig och tillsammans med dina kollegor.

SV värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten och ser gärna sökande med olika bakgrund, ålder och livserfarenhet till tjänsten.

Om rekryteringsprocessen

Vi intervjuar personer löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum så tveka inte att ansöka omgående.

Kontaktperson: Verksamhetschef Birgitta Andersson, 0704-313 920, bna@sv.se

Facklig representant: Theresa Eriksson, 0704-313 930, theresa.eriksson@sv.se

Du söker tjänsten genom att skicka CV och ett personligt brev med motivering om varför du vill arbeta hos Studieförbundet Vuxenskolan. Mejla din ansökan till
bna@sv.se

Sista ansökningsdag 2021-11-30. Vi gör urval och genomför intervjuer löpande.

Varmt välkommen till Studieförbundet Vuxenskolan!