Studieförbundet Vuxenskolan Jönköpings län söker verksamhetsutvecklare inom det sociala området

Studieförbundet Vuxenskolan (SV) är ett av Sveriges största studieförbund som varje år engagerar närmare 250 000 personer i fler än 50 000 studiecirklar och kurser. Dessutom har SV över 40 000 kulturarrangemang/år.
Studieförbundet Vuxenskolan hävdar alla människors lika värde och rättigheter. SV är mångfaldens studieförbund som vill ge alla människor möjlighet att växa. Vi vill bidra till en värld som bygger på hållbar utveckling. Därför är vi en engagerad lokal kraft för föreningsliv, kultur och samhälle i hela Sverige. Våra kontor finns på närmare 300 platser i landet.

Vill du också ha roligt på jobbet?

Då har vi jobbet för dig! Vi söker verksamhetsutvecklare inom det sociala området i kommunerna i Finnveden. Som verksamhetsutvecklare ska du arbeta med vår verksamhet för personer med olika funktionsvariationer. Du arbetar i team nära dina kollegier i hela Jönköpings län.

Vi söker en utåtriktad, glad, positiv och säljande medarbetare som gillar ordning och reda och struktur på sitt arbete. Vi arbetar med studiecirklar, kurser och kultur i samverkan med enskilda personer, kommuner, föreningar och organisationer. Du kommer arbeta i nära kontakt med dem med fokus på utveckling, arrangörskap, organisation och administration etc.

Arbetet handlar också om att skapa och vårda kontaktnät, stimulera till nytänkande, sprida kunskap om folkbildning, att identifiera och ta initiativ till utveckling.

Arbetet är självständigt med stort eget ansvar.

Så vill du ha ett utvecklande jobb, har du ett engagemang för personer med funktionsvariationer och vill påverka till förändringar, kan du engagera och entusiasmera människor, har du en god förmåga att prioritera och strukturera dina arbetsuppgifter och kan du i tal och skrift kommunicera inför större grupper men även med enskilda personer och via digitala kanaler, så tycker vi att du ska söka arbetet hos oss!

Din profil kanske ser ut såhär:

Erfarenhet av att arbeta och samverka med personer med funktionsnedsättning samt eftergymnasial utbildning är särskilt meriterande. Om du redan har erfarenhet av folkbildning är det en merit samt goda kunskaper i Office-paketet. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet och engagemang för att utveckla nytänkande verksamhet för målgruppen.

Tjänsten är en tillsvidareanställning 100 % med målstyrd arbetstid, vilket innebär att kvälls- och helgarbete kan förekomma. 

Ansökan

Vi önskar en snabb rekrytering därför tar vi emot ansökningar löpande.
Ditt personliga brev, meritförteckning och löneanspråk vill vi ha senast 2019-01-20 till siv.fransson@sv.se.
Ytterligare information och frågor kan besvaras av Siv Fransson 0704-31 39 00.Kontaktperson för Unionen, Bodil Nordgren 0140- 37 55 60.