SV söker verksamhetsutvecklare i Vetlanda/Sävsjö

Studieförbundet Vuxenskolan (SV) är ett av Sveriges största studieförbund som varje år engagerar närmare 250 000 personer i fler än 50 000 studiecirklar och kurser. Dessutom har SV över 40 000 kulturarrangemang/år.

Studieförbundet Vuxenskolan hävdar alla människors lika värde och rättigheter. SV är mångfaldens studieförbund som vill ge alla människor möjlighet att växa. Vi vill bidra till en värld som bygger på hållbar utveckling. Därför är vi en engagerad lokal kraft för föreningsliv, kultur och samhälle i hela Sverige. Våra kontor finns på närmare 300 platser i landet.

Vill du också ha roligt på jobbet?

Då har vi jobbet för dig! Vi söker verksamhetsutvecklare i Vetlanda/Sävsjö. Som verksamhetsutvecklare ska du arbeta med vår förenings och organisationsverksamhet.
Du arbetar i team nära dina kollegier på höglandet och även på länsnivå.
Vi söker en utåtriktad, glad, positiv och säljande medarbetare som gillar ordning och reda och struktur på sitt arbete. Vi arbetar med studiecirklar, kurser och kultur i samverkan med föreningar och organisationer. Du kommer arbeta i nära kontakt med dem med fokus på stöd, utveckling, arrangörskap, organisation och administration etc.

Arbetet handlar också om att skapa och vårda kontaktnät, stimulera till nytänkande, sprida kunskap om folkbildning, att identifiera och ta initiativ till utveckling.
Arbetet är självständigt med stort eget ansvar.

Så vill du ha ett utvecklande jobb, har du ett samhällsengagemang och vill påverka till förändringar, kan du engagera och entusiasmera människor, har du en god förmåga att prioritera och strukturera dina arbetsuppgifter och kan du i tal och skrift kommunicera inför större grupper men även med enskilda personer och via digitala kanaler, så tycker vi att du ska söka arbetet hos oss!

Din profil kanske ser ut så här:

Eftergymnasial utbildning är särskilt meriterande. Om du redan har erfarenhet av folkbildning och föreningsarbete så är det en merit likaså kontorsarbete och goda kunskaper i Office-paketet. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Tjänsten är tillsvidare med provanställning på 6 månader, 100 % med målstyrd arbetstid, vilket innebär att kvälls- och helgarbete kan förekomma.

Ansökan:

Vi tar emot ansökningar med meritförteckning och löneanspråk löpande, dock senast den 2018-02-28 till bna@sv.se
För ytterligare information kontakta: Områdeschef Birgitta Andersson 0380-57 56 00. Kontaktperson för Unionen, Bodil Nordgren 0140 - 375560