Verksamhetsutvecklare Jönköping

Studieförbundet Vuxenskolan (SV) är ett av Sveriges största studieförbund som varje år engagerar närmare 250 000 personer i fler än 50 000 studiecirklar och kurser. Dessutom har SV över 40 000 kulturarrangemang/år. 

Studieförbundet Vuxenskolan hävdar alla människors lika värde och rättigheter. SV är mångfaldens studieförbund som vill ge alla människor möjlighet att växa. Vi vill bidra till en värld som bygger på hållbar utveckling. Därför är vi en engagerad lokal kraft för föreningsliv, kultur och samhälle i hela Sverige. Våra kontor finns på närmare 300 platser i landet. 

Vill du också ha ett roligt och utvecklande jobb?

Då har vi jobbet för dig! Vi söker verksamhetsutvecklare i Jönköping. Som verksamhetsutvecklare ska du arbeta med vår förenings och organisationsverksamhet. Du arbetar i team nära tillsammans med dina kollegor.

Vi söker en utåtriktat, glad, positiv och säljande medarbetare som gillar ordning och reda och struktur på sitt arbete. Vi arbetar med studiecirklar, kurser och kultur i samverkan med föreningar och organisationer. Du kommer arbeta i nära kontakt med dem med fokus på stöd, utveckling, arrangörskap, organisation och administration etc.

Arbetet handlar också om att skapa och vårda kontaktnät, stimulera till nytänkande, sprida kunskap om folkbildning, att identifiera och ta initiativ till utveckling. Arbetet är självständigt och med stort eget ansvar.

Vill du ha ett utvecklande jobb, har du ett samhällsengagemang och vill påverka till förändringar, kan du engagera och entusiasmera människor, har du en god förmåga att prioritera och strukturera dina arbetsuppgifter och kan du i tal och skrift kommunicera inför större grupper men även med enskilda personer och via digitala kanaler, så är det här ett jobb för dig!

Din profil skulle kunna se ut så här:
Eftergymnasial utbildning är särskilt meriterande. Om du redan har erfarenhet av folkbildning och föreningsarbete, så är det en merit. Vana av vanliga förekommande administrativa uppgifter och goda kunskaper i Office-paketet väger tungt. Erfarenhet av kundvård och försäljning värderar vi högt. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet vid tillsättning av tjänsten.

Tjänsten är tillsvidare med provanställning på 6 månader, 100 % med en målstyrd arbetstid, där kvälls- och helgarbete kan förekomma.

Ansökan:
Vi tar emot ansökning med CV och löpande till ulrika.lundqvist@sv.se 
dock senast den 2018-04-30

För ytterligare information kontakta:
Områdeschef Ulrika Lundqvist 036 – 290 64 48 ulrika.lundqvist@sv.se  
Kontaktperson för Unionen, Bodil Nordgren 0140 - 375560