Jönköping

Adress: Huskvarnavägen 40, ingång 11.
KartaKlicka här
Dansklasserna hålls i vår danssal med spegelvägg och balettstänger samt i Prolympias gymnastiksal som ligger vägg i vägg. I gymnastiksalen finns en mobil spegelvägg. För att komma in till gymnastiksalen går man in via huvudentrén till oss.  


Jönköping Kaxholmen

Adress: Equmeniakyrkan Kaxholmen
561 92 Huskvarna
Karta: Klicka här


Habo

Adress: Fritidsgården Habo, Tidaholmsvägen 5
KartaKlicka här 

Fritidsgårdens danssal. Här finns spegelvägg.


Mullsjö

Adress: Hotell Mullsjö Sjövägen 90
Karta: Klicka här


Gränna

Adress: Grenna Kulturgård, Torget. Här finns också vårt kontor i Gränna.
KartaKlicka här 
Danssalen på Grenna Kulturgård. Här finns spegelvägg.


Tranås

Adress: Wigenhuset, Hjälmarydsvägen 6. 
Karta: Klicka här 
Vår egna danssal i Wigenhuset. Här finns spegelvägg och balettstänger.
(Vårt kontor i Tranås ligger på Storgatan 50).  


Anmälan och rabatter

Anmälan görs via webben. Klicka på länken till respektive kurs under ”dansstilar”. Annars går det bra att skicka ett mejl till respektive verksamhetsutvecklare. Om kursen är full går det bra att ställa sig i kö. Vi kontaktar er om ni får en plats.

Första lektionen får man testa utan kostnad. Om man inte vill ha kvar sin plats måste man dock avanmäla sig innan lektion nr. 2. annars debiteras hela kursavgiften. Avanmälan görs via mejl eller telefon till kontoret, ej till dansledaren.

Vi är måna om att man ska trivas i sin dansgrupp, tveka inte att höra av er om ni önskar byta grupp eller vill rådfråga om nivåer osv!

Inga vanliga dansklasser följande dagar och veckor för HT-2019:

  •  Höstlov (v.44)

Mängdrabatt: Vi erbjuder halva priset för dig som vill gå mer än en kurs (gäller enbart danskurserna). Du betalar fullt pris för kursen med högst pris och 50% på övriga.
Familjerabatt: Ni betalar fullt pris för familjemedlemmen med högst pris och 10% rabatt för övriga familjemedlemmar. Skriv på notering vid anmälan! Rabatterna gäller endast terminskurserna och går ej att kombinera.