Dansledare i Jönköping, Habo, Mullsjö och Gränna

 

Emma Green

Emma är utbildad danspedagog på Danshögskolan i Stockholm och har arbetat på bl.a. Kulturama och Lasse Kühlers dansskola i Stockholm. Hon har även jobbat som koreograf för musikalerna Annie och Peter Pan i Eksjö.

"Det bästa med att jobba som danspedagog är framförallt möjligheten att stärka elevers självkänsla. Att med hjälp av kroppen som uttrycksmedel och dansglädjen få eleverna att tro på sig själva!"

Emma jobbar som verksamhetsutvecklare på SV och är ansvarig för dansverksamheten i Jönköpingsområdet och Tranås. 


 

Malin Thörnberg

Malin har gått Per-Brahes dansgymnasium, ITM:s danslinje i Huskvarna samt dansinstruktörsutbildning för "Dansa utan krav". Hon har en lång erfarenhet av undervisning med båda barn och vuxna.

Malin jobbar som verksamhetsutvecklare på SV och undervisar   i Dansa utan krav och på Danslinjen på Prolympia.


 

Ali Ahmadiyan

Ali är 21 år och kommer från Afghanistan. Han har bott i Sverige sedan 2015. Förutom Breakdance har Ali breda kunskaper inom Parkour, Freerunning och Tricking.

Ali undervisar i Breakdance.


 

Amanda Helgesson

Amanda är utbildad danspedagog, kommer ursprungligen från Eksjö. Hon är utbildad på Kulturamas danslinje, Lunnevads danslinje samt pedagoglinjen på Danshögskolan.

”Det bästa med att vara danslärare är att få lära känna en massa härliga människor och att jag får möjligheten att dela med mig av den glädje jag själv upplever av att dansa”

Amanda undervisar i Jazzdans.


 

Amanda Lindberg

Amanda är en dansglad tjej som har dansat sig genom livet sedan hon var liten. Hon har dansat allt från Balett till Hiphop. Hon kommer ursprungligen från Nässjö där hon under många år tränade och tävlade i dansgruppen ”Invasion”.  

”Det roligaste med att undervisa är helt klart att föra över lyckan i dansen till eleverna samtidigt som vi tillsammans utvecklas. Vi kommer ha SÅ roligt ihop!”

Amanda undervisar i Dansa utan krav, Knattedans, Streetdance,  Streetjazz och studio11:s showgrupper.


 Amanda Miklja


 

Carolyn Griffiths

Carolyn undervisar i Linedance.


 

Clara Agnehus


 

 

Elina Vingren

Elina är 16 år och går första året på danslinjen på Per Brahe-gymnasiet. Hon har trots sin unga ålder lång danserfarenhet.

”Jag tycker verkligen om att få jobba med barn och älskar att komma på kreativa nya former för att lära och leda dans! Jag tycker det är  viktigt med trivseln i mina dansgrupper, att inget barn ska känna sig obekvämt  när den kliver in i danssalen. Jag brinner för att uttrycka mig rytmiskt med kroppen.”

Elina undervisar i Barndans, Dansmix, Showjazz och Lyrisk jazz.


Emelie Johansson
Emelie har dansat sen hon var liten och testat på de flesta stilarna. Disco-dans har hon mest erfarenhet ifrån där hon både tävlat i grupp och singel. Hon har stor erfarenhet av att jobba med barn då hon arbetar som förskolelärare samt tidigare haft barndansgrupper på friskvårdsanläggningar.

Hon gillar själv att uppträda och är en av deltagna i studio11:s egna showgrupp Nevelle som bland annat dansat på Spring Inspiration.

"Att dansa är min stora passion i livet och jag vill att alla som tar mina klasser ska få möjligheten att känna samma glädje som jag gör! Jag vill att alla ska gå ut från salen och känna stolthet, det ska vara roligt att dansa!"   
Emelie undervisar i Discodans, FUB:s Showgrupp, Dansmix och barndans.


 Holly Deasismont

Holly går tredje året på Estet dans på Per Brahegymnasiet i Jönköping. Dansen har funnits i hennes liv sedan hon var liten och är verkligen något hon brinner för.

Holly undervisar i Showdans, Streetjazz och Dansmix.


 

Linn Thörnberg

Linn är 16 år och går första året på gymnasiet. Hon började som treåring  att ta sina första danslektioner och har sedan dess älskat dans. Hon har provat på flera olika dansstilar men dansar mest modernt, balett och jazz. ”Att få se barn dansa, skratta och lära sig är något av det bästa som finns. Jag är så glad över att få vara med och se barn växa, både när det gäller dans men också i deras självförtroende.

Linn undervisar i Barndans, Dansmix, och Showjazz   

Lottie Härnborg

Mer info kommer


 

EmmaBritta Cannerstad

Emma-Britta Cannerstad är 27 år och bor i Mullsjö. Hon har nu flyttat hem efter 8 år i Karlstad där hon har utbildat sig och arbetat som förskollärare och danslärare. 

”Under mina år i Värmland har jag undervisat barn, ungdomar och vuxna i stilar som dansmix, jazz, koreografi/teknik, jazzfunk, kidsfunk, streetjazz och undervisat lärarklasser i salsa. Under de senaste åren arbetade jag även i ett projekt som hette "Alla kan dansa" och "Dans för alla" där barn och ungdomar med olika funktionsvariationer fick mötas med dansen som utgångspunkt. 2014 startade jag, tillsammans med mina elever, "Dance of hope" som är ett projekt till förmån för barncancerfonden. När jag var 17 år började jag dansa och dansen tog sin början i de latinoamerikanska stilarna, salsa ladystyle, salsapardans, samba och cha-cha. Jag har sedan dess dansat och utövat stilar som hiphop, jazzdans, modernt och balett, varit med i 2 nyårsrevyer både i Jönköping och Karlstad, medverkat i musikaler och dansat i lärarcompaniet Clude Dance Company. 

"På mina lektioner tränar vi teknik, styrka, och olika fartfyllda kombinationer som senare utvecklas och används i spännande koreografier till en varierad musik. Min inspiration hämtar jag utifrån olika stilar men med utgångspunkt i jazzens grunder. Framför allt vill jag att mina lektioner skall bygga på glädje då eleverna får öva sig i att vara sina egna konstnärer och uttrycka sig genom dansen på olika sätt, rörelseglädjen och gemenskapen är den viktigaste!" 

EmmaBritta undervisar i Mullsjö där hon har Dansmix, Showjazz och Streetjazz.

Milda Lindekrantz

Mer info kommer

Tora Abrahamsson

Mer info kommer