Dansledare i Tranås

Amanda Lindberg

Amanda är en dansglad tjej som har dansat sig genom livet sedan hon var liten. Hon har dansat allt från Balett till Hiphop. Hon kommer ursprungligen från Nässjö där hon under många år tränade och tävlade i dansgruppen ”Invasion”.  

”Det roligaste med att undervisa är helt klart att föra över lyckan i dansen till eleverna samtidigt som vi tillsammans utvecklas. Vi kommer ha SÅ roligt ihop!”


Blerand Berisha

Blerand är 22 år och kommer ifrån Tranås. Han jobbar på skola som elevassistent. Han ska eventuellt börja plugga till danspedagog i framtiden för att han älskar musik och dans. Han har dansat sen han gick i mellanstadiet.

"Jag kan inte sitta still när jag hör musik! Jag bara måste upp och dansa för dansen får mig och andra att må bra! Min favorit dansstil är breakdance!"


Cyntia Botello

Cyntia Botello är utbildad danspedagog på Stockholms Universitet och Dans- och Cirkushögskolan i Stockholm. Idag läser hon masterprogrammet i samtida dansdidaktik.  

"Jag strävar efter att låta deltagare inspireras och engageras av min undervisning. Jag fokuserar på dansglädje som ge utrymme att upptäcka och utveckla egna förmågor och unika rörelsemönster. Jag arbetar med både kunskap och intuition för att skapa förtroende och lust till rörelse”


Kerry-Anne Quinn Karlsson

Kerry-Anne är en glad tjej som utbildat sig via Preston Dance center i Dallas, The Urdang academy of performing arts i London och nu har hon precis tagit examen vid Lunnevards folkhögskola i Sverige. Hon är specialiserad på musikal/teater och har jobbat som dansare runtom i världen. 

"Det bästa med att dansa är hur det för människor samman! Dansen hjälper oss att släppa på våra gränser och att släppa våra hämningar. Jag älskar att skratta och det gör jag så mycket jag kan och så ofta jag kan!"