Dansledare i Tranås


Emma Green

Emma är utbildad danspedagog på Danshögskolan i Stockholm och har arbetat på bl.a. Kulturama och Lasse Kühlers dansskola i Stockholm. Hon har även jobbat som koreograf för musikalerna Annie och Peter Pan i Eksjö.

"Det bästa med att jobba som danspedagog är framförallt möjligheten att stärka elevers självkänsla. Att med hjälp av kroppen som uttrycksmedel och dansglädjen få eleverna att tro på sig själva!"

Emma jobbar som verksamhetsutvecklare i dans på SV och är ansvarig för dansverksamheten i Jönköpingsområdet och Tranås. 


Blerand Berisha

Blerand är 22 år och kommer ifrån Tranås. Han jobbar på skola som elevassistent. Han ska eventuellt börja plugga till danspedagog i framtiden för att han älskar musik och dans. Han har dansat sen han gick i mellanstadiet.

"Jag kan inte sitta still när jag hör musik! Jag bara måste upp och dansa för dansen får mig och andra att må bra! Min favorit dansstil är breakdance!"


Holly Deasismont

Holly går tredje året på Estet dans på Per Brahegymnasiet i Jönköping. Dansen har funnits i hennes liv sedan hon var liten och är verkligen något hon brinner för.Kerry-Anne Quinn Karlsson

Kerry-Anne är en glad tjej som utbildat sig via Preston Dance center i Dallas, The Urdang academy of performing arts i London och nu har hon precis tagit examen vid Lunnevards folkhögskola i Sverige. Hon är specialiserad på musikal/teater och har jobbat som dansare runtom i världen. 

"Det bästa med att dansa är hur det för människor samman! Dansen hjälper oss att släppa på våra gränser och att släppa våra hämningar. Jag älskar att skratta och det gör jag så mycket jag kan och så ofta jag kan!"