Dansledare i Tranås och Gränna

Amanda Lindberg

Amanda är en dansglad tjej som har dansat sig genom livet sedan hon var liten. Hon har dansat allt från Balett till Hiphop. Hon kommer ursprungligen från Nässjö där hon under många år tränade och tävlade i dansgruppen ”Invasion”.  

”Det roligaste med att undervisa är helt klart att föra över lyckan i dansen till eleverna samtidigt som vi tillsammans utvecklas. Vi kommer ha SÅ roligt ihop!”

I Tranås undervisar Amanda i  Dansmix 6-7 år, Streetjazz 8-9 år samt  studio11:s showgrupp 10-14 år. 


 

Ali Ahmadiyan

Ali är 21 år och kommer från Afghanistan. Han har bott i Sverige sedan 2015. Förutom tricking har Ali breda kunskaper inom Parkour, Freerunning och breakdance.

Ali kommer att undervisa i Breakdance 6-8 år, Tricking 10-12 år, och Tricking 13år+


 

Cyntia Botello

Cyntia Botello är utbildad danspedagog på Stockholms Universitet och Dans- och Cirkushögskolan i Stockholm. Idag läser hon masterprogrammet i samtida dansdidaktik.  

"Jag strävar efter att låta deltagare inspireras och engageras av min undervisning. Jag fokuserar på dansglädje som ge utrymme att upptäcka och utveckla egna förmågor och unika rörelsemönster. Jag arbetar med både kunskap och intuition för att skapa förtroende och lust till rörelse”

Cyntia kommer att undervisa i Balett 30+, Minibalett 3 år med föräldrar, Minibalett 4-5 år med föräldrar, och Minibalett 6-8 år
 


 

Elza Vranzalica

 

Elsa är en dansande 17-åring från Tranås, som tidigare har dansat Street. Fritiden spenderas såklart med dans men också umgås med vänner. 

”Jag vill nu dela med mig av glädjen för dansen till mina deltagare och se dem ha kul!”

Elsa kommer att undervisa i Dansmix 6-7 år, och Streetjazz 8-9 år.


 

Estifanos Tewelde

Estifanos bor i Tranås sedan 4 år tillbaka. Han älskar att dansa och då är det framförallt Street och breakdance som har riktat in sig på. Nu vill han ta nästa steg inom dansen och då lära andra vad han kan. 

"Jag har kämpat för att bli dansare, kämpat för mig själv, för att jag ville verkligen lära mig! Jag har blivit bättre och bättre för varje dag och nu vill jag att mina elever ska ta efter mig. Dans för mig är konst där jag älskar att vara konstnär."

Estifanos kommer att undervisa i Breakdance 9-12 år, Streetdance 10-13 år, och Breakdance 13+.
 


 

Kerry-Anne Quinn Karlsson

Kerry-Anne är en glad tjej som utbildat sig via Preston Dance center i Dallas, The Urdang academy of performing arts i London och nu har hon precis tagit examen vid Lunnevards folkhögskola i Sverige. Hon är specialiserad på musikal/teater och har jobbat som dansare runtom i världen. 

"Det bästa med att dansa är hur det för människor samman! Dansen hjälper oss att släppa på våra gränser och att släppa våra hämningar. Jag älskar att skratta och det gör jag så mycket jag kan och så ofta jag kan!" 

Kerry-Anne kommer att undervisa i Minimusikaldans 6-8 år, Musikaldans 9-12 år, och Step nybörjare/vuxen.  


 

Khaled Abdulrahim

Khaled har 20 års erfarenhet av dans och koreografi. Han beskriver sig själv som en konstnärlig ledare och professionell koreograf. Khaled har vunnit många priser och tävlingar i dans och koreografi, och är VD och grundare av Mihwar dance studio i Ukraina. Khaled lär ut många stilar, bland annat Modernt, Balett, Oriental, Jazz, Stretching, och Contemporary. 

”Det här är vad jag älskar att göra, jag vill vara kreativ inom dansen och dela det med andra. Att ge, dela med mig och byta erfarenheter är ”the power of dance” för mig."  

Khaled kommer att undervisa i Kids dancemix 4+DABKE!, Modern dans och JUST DANCE.


 

Mariam Alhasan

Mariam är en professionell dansare och koreograf, som har ägt och bedrivit egen dansskola i Ukraina. Hon deltog i "So you think you can dance" i Ukraina år 2014. Hon har dansat och koreograferat på flera festivaler samt varit med i många dansshower. Mariam dansar allt från Contemporary, Modern dans, Balett, Orientalisk dans samt Jazz.

“Jag andas dans, för mig är det att ge syre till andra när jag lär ut dans genom att lära dem vad dans är och hur man verkligen dansar.”

Mariam kommer att undervisa i Kids dancemix 4+DABKE!, Modern dans och JUST DANCE.


 

Milda Lindekrantz

Milda studerar teater på gymnasiet och har medverkat i ett antal musikaler, teaterproduktioner och filminspelning. På fritiden tävlar Milda i Cheerleading och har många års erfarenhet. Hon håller även på med musik och sång samt sjunger i ett band.

Milda undervisar denna terminen i Dansmix 5-7 årDansmix åk 1-3, och Dansmix åk 4-6.