SV Gränna

Nyheter på SV i Gränna! 

Klicka här för att hitta något för just dig!
 

Vandringsturné med Stiko Per Larsson

Klicka här för mer information


 

Mello-läger i sommar

Välkommen på roliga dagar med dans, skapande och bakning! För barn 7-12 år! Under fyra dagar i början av sommarlovet får du dansa, showa, baka, dekorera och styla, allt med melodifestival-tema! Sista dagen avslutar vi med en uppvisning för nära och kära där vi visar upp vad vi jobbat med under veckan! Klicka på kurserna för att läsa mer: 

Mellovecka 7-9 år i Gränna
Mellovecka 10-12 år i Gränna
Du kan även ladda ner Grännas kursprogram (öppnas i nytt fönster). Förhoppningsvis hittar du massa härlig inspiration och bra kurser! 
 Spelar du i band?

Välkommen till Studieförbundet Vuxenskolans musiksatsning i Gränna!
Vi hjälper band och musikgrupper med allt från replokaler till gig, tips, marknadsföring och kontakter! Alla musikstilar är välkomna och det spelar ingen roll om du är nybörjare eller en rutinerad musiker. För att samarbeta med oss startar man en studiecirkel hos Studieförbundet Vuxenskolan. Att starta en studiecirkel kostar ingenting.

För mer information: erik.moreau@sv.se 

Vill du bli en av oss?

Brinner du för något speciellt ämne som du gärna vill förmedla till andra? Tycker du om människor, möten och att utvecklas? Då är du kanske vår nya cirkelledare. Hör av dig till oss, så berättar vi mer! Ring Anna Lindekrantz på 036-290 64 30 

 

SV Gränna