SV Habo

Mello-läger i sommar

Välkommen på roliga dagar med dans, skapande och bakning! För barn 7-12 år! Under fyra dagar i början av sommarlovet får du dansa, showa, baka, dekorera och styla, allt med melodifestival-tema! Sista dagen avslutar vi med en uppvisning för nära och kära där vi visar upp vad vi jobbat med under veckan! Klicka på kurserna för att läsa mer: 

Mellovecka 7-9 år i Habo
Mellovecka 10-12 år i HaboDu kan även ladda ned hela kursprogrammet här (öppnas som PDF). Förhoppningsvis hittar du massa härlig inspiration och bra kurser! Programmet kommer med posten i januari.  Nyheter


Nu har vi nya danskurser i Habo! Både Dansmix 7-8 år och Streetjazz 9-12 år.

En annan nyhet hos oss på studio11 är Babymoves! (prestigelös dans för föräldralediga).

Klicka på kurserna för att läsa mer! 


 

studio11 i Habo! 

studio11 startades 2015 i Jönköping och är Studieförbundet Vuxenskolans dansverksamhet i Jönköpingsområdet. I höstas drog vi igång även i Habo.

Vi vill välkomna alla att dansa! Ung som gammal, tjej som kille, med eller utan förkunskaper. Vårt mål är att förmedla dansglädje, trygghet, gemenskap och kvalité. Hos oss får du möjlighet att utvecklas i din dans och att träffa andra med samma intresse. På studio11 har du möjlighet att medverka i olika uppträdanden.

Hoppas vi ses i vår!


 

Mötesplats Habo 

Mötesplats Habo arbetar för integrationen i Habo. Hit är du välkommen som nyanländ eller om du vill hjälpa nyanlända i etableringsfasen. Alla är välkomna!

Mötesplats Habo på Facebook

Kontakta projektledare Jenny Lilja  


 

Bli cirkelledare

Brinner du för något ämne eller har idéer på studiecirklar/kurser? Kanske har du kunskaper som du vill dela med dig av? Då ska du kontakta oss.

Vi söker ledare inom ett flertal områden och ämnen. Det kan vara till aktiviteter inom sociala området eller inom integration. Vi söker även cirkelledare för våra studiecirklar och kurser i ämnen som hantverk, språk, foto, natur, hälsa med mera.

Kontakta Linda på telefon:036-290 64 35 eller linda.froding@sv.se

SV Habo