SV Habo


 

Kursprogram höst 2017

Höstens kursprogramar för Jönköping, Gränna, Habo och Mullsjö är äntligen här.

Du kan ladda ned kursprogrammet för samtliga orter som PDF här.

Habo och Mullsjös kurser och föreläsningar kan du ladda ned som PDF här.

Här kan du se hela vårt utbud i jönköpings kommuns utbud av kurser och föreläsningar med mera. Du kan också använda vår sökfunktion om du letar efter ett ämne eller en specifik kurs.

Välkomna!

   

NYHET - studio11 öppnar i Habo! 

studio11 startades 2015 i Jönköping och är Studieförbundet Vuxenskolans dansverksamhet i Jönköpingsområdet. Nu i höst drar vi igång även i Habo.

Vi vill välkomna alla att dansa! Ung som gammal, tjej som kille, med eller utan förkunskaper. Vårt mål är att förmedla dansglädje, trygghet, gemenskap och kvalité. Hos oss får du möjlighet att utvecklas i din dans och att träffa andra med samma intresse. På studio11 har du möjlighet att medverka i olika uppträdanden.

Hoppas vi ses i höst! 

Mötesplats Habo 

Mötesplats Habo arbetar för integrationen i Habo. Hit är du välkommen som nyanländ eller om du vill hjälpa nyanlända i etableringsfasen. Alla är välkomna!

Mötesplats Habo på Facebook

Kontakta projektledare Jenny Lilja  

Bli cirkelledare

Brinner du för något ämne eller har idéer på studiecirklar/kurser? Kanske har du kunskaper som du vill dela med dig av? Då ska du kontakta oss.

Vi söker ledare inom ett flertal områden och ämnen. Det kan vara till aktiviteter inom sociala området eller inom integration. Vi söker även cirkelledare för våra studiecirklar och kurser i ämnen som hantverk, språk, foto, natur, hälsa med mera.

Kontakta Linda på telefon:036-290 64 35 eller linda.froding@sv.se

SV Habo