SV Jönköping

SV söker verksamhetsutvecklare inom det Sociala området

Vill du också ha roligt på jobbet?
Då har vi jobbet för dig! Vi söker verksamhetsutvecklare inom det sociala området i Jönköping. Som verksamhetsutvecklare ska du arbeta med vår verksamhet för personer med olika funktionsvariationer. Du arbetar i team nära dina kollegier i hela Jönköpings län.

Vi söker en utåtriktat, glad, positiv och säljande medarbetare som gillar ordning och reda och struktur på sitt arbete. Vi arbetar med studiecirklar, kurser och kultur i samverkan med enskilda personer, kommuner, föreningar och organisationer. Du kommer arbeta i nära kontakt med dem med fokus på utveckling, arrangörskap, organisation och administration etc.

Vi tar vi emot ansökningar löpande.

Läs mer om tjänsten här!


 

Föräldrars delaktighet

Studieförbunden har fått i uppdrag av regeringen att skapa verksamhet för föräldrar som har barn i svenska skolan och en av målgruppen är nyanlända. I studiecirklarna pratar vi om hur det svenska skolsystemet fungerar, vad skolan förväntar sig av dig som förälder och också vad du som förälder kan förvänta dig av skolan. Nu söker vi föräldrar som vill delta i insatsen och som vill vet hur man kan engagera sig i sitt barns skolgång.

Ledare: Maha Obid
Kontakt: Carin Lätth carin.latth@sv.se 036-290 64 39


 

Fadderfamilj

Bli en del av integrationen i Jönköping

Läs mer här


 

Vill du bli en av oss?

Brinner du för något speciellt ämne som du gärna vill förmedla till andra? Tycker du om människor, möten och att utvecklas? Då är du kanske vår nya cirkelledare.

Hör av dig till oss, så berättar vi mer! Kontakta jonkoping@sv.se  eller 036 - 19 00 40.