Kvarters-quiz Sävsjö

Välkommen till hemsidan för vårt Kvarters-quiz i Sävsjö! 

I dessa annorlunda tider ville vi på Studieförbundet Vuxenskolan göra något för Sävsjöborna och kom på idén om en tipspromenad i Sävsjö centrum. Tipspromenaden fick namnet Kvarters-quiz och första omgången startade 23 april. 

I tolv skyltfönster i Sävsjö hittar man en quizfråga. Dessa frågor finns uppe två veckor åt gången och varje omgång avslutas med en kulturstund. Denna kulturstund är olika varje gång och sker på olika sätt, allt beroende på temat för frågorna och vilken typ av kulturstund vi bjuder på. Första omgången avslutades med ett livesänt musikquiz tillsammans med SPF Seniorerna Sävsjö och kommande kulturstund blir en guidning i Sävsjö tillsammans med Sävsjö Hembygdsförening - digitalt! 

Här nedansidan hittar ni vår andra kulturstund tillsammans med Sävsjö Hembygdsförening!  Det är en film som finns på YouTube och vi bjuds på massa spännade historia, men även lite musik.
Ni får jättegärna dela filmen vidare till någon ni tror skulle ha glädje av att ta del av den! 
Dragningen av vinnarna hittar ni i film nummer två.

Här hittar du frågorna

Vi har valt att placera ut frågorna i de fina lokala butikerna här i Sävsjö. Leta efter frågan i affärens skyltfönster medan du njuter av skyltningen. Har butiken öppet och du har en stund över – gå gärna in en sväng i affären också.

I dessa tider är det extra viktigt att visa hur mycket vi tycker om våra lokala butiker – glöm inte handla på hemmaplan!

1.Tonys elbutik

2.People

3.Studieförbundet Vuxenskolan, Köpmangatan 4

4.Magasin 22

5.Sockerklaras

6.Family House

7.Sävsjö Zoo & Lek

8.Sävsjö Bibliotek

9.Lönns kläder

10.Studieförbundet Vuxenskolan, Storgatan 5

11.Asklunds Blommor

12.Melins konditori