Tranås

Nya cirklar för nyanlända: Föräldrars delaktighet

Hur kan jag hjälpa mitt barn i skolan?
Hur fungerar det svenska skolsystemet? Vad förväntar sig skolan av mig och mitt barn? Vad kan jag förvänta mig av lärarna? Hur kan jag hjälpa mitt barn att planera sitt skolarbete även om jag inte talar språket? 

Som nyanländ och förälder kan det finnas många frågor som handlar om skolan. Träffarna bygger mycket på samtal och diskussion och syftar till att göra dig som förälder delaktig i ditt barns skolgång.

Kontakt:
Carin Lätth, 036-290 64 39 carin.latth@sv.se
Sara Dahl, 0380-57 56 05 sara.dahl@sv.se 


 

studio11 i Tranås

studio11 startades 2015 i Jönköping och är Studieförbundet Vuxenskolans dansverksamhet i Jönköpingsområdet. Nu i höst drar vi igång även i Tranås. 

Vi vill välkomna alla att dansa! Ung som gammal, tjej som kille, med eller utan förkunskaper. Vårt mål är att förmedla dansglädje, trygghet, gemenskap och kvalité. Hos oss får du möjlighet att utvecklas i din dans och att träffa andra med samma intresse. På studio11 har du möjlighet att medverka i olika uppträdanden. Dans är hälsa, dans är glädje, dans är välgörande för både kropp och själ. Det är aldrig för sent att börja dansa!  ALLA KAN DANSA! 
Hoppas att vi ses!

Klicka här för att ta del av vårt utbud och anmäl dig för hösten. 
Klicka här för att läsa mer om studio11.

 


 

Bli cirkelledare!

Vi söker ledare inom ett flertal områden och ämnen. Det kan vara till aktiviteter inom sociala området eller inom integration. Vi söker även cirkelledare för våra studiecirklar och kurser i ämnen som hantverk, språk, foto, natur, hälsa med mera.

Brinner du för något annat ämne eller har idéer på andra studiecirklar/kurser? Har du kunskaper att dela med dig av?
Kontakta Bodil Nordgren 0140 – 37 55 60.