Tranås

Mello-läger i sommar

Välkommen på roliga dagar med dans, skapande och bakning! För barn 7-12 år! Under fyra dagar i början av sommarlovet får du dansa, showa, baka, dekorera och styla, allt med melodifestival-tema! Sista dagen avslutar vi med en uppvisning för nära och kära där vi visar upp vad vi jobbat med under veckan! Klicka på kurserna för att läsa mer: 

Mellovecka  7-9 år i Tranås
Mellovecka 9-12 år i Tranås


 

Fokus på utrikesfödda kvinnor!

Vi driver ett projekt för utrikesfödda kvinnor i Tranås. Detta gör vi tillsammans med Coompanion Jönköpings län.  Läs mer här: https://jonkoping.coompanion.se/trappsteget/

NYHET - studio11 har öppnat i Tranås

studio11 startades 2015 i Jönköping och är Studieförbundet Vuxenskolans dansverksamhet i Jönköpingsområdet. Nu i höst drar vi igång även i Tranås. 

Vi vill välkomna alla att dansa! Ung som gammal, tjej som kille, med eller utan förkunskaper. Vårt mål är att förmedla dansglädje, trygghet, gemenskap och kvalité. Hos oss får du möjlighet att utvecklas i din dans och att träffa andra med samma intresse. På studio11 har du möjlighet att medverka i olika uppträdanden.

Dans är hälsa, dans är glädje, dans är välgörande för både kropp och själ.Det är aldrig för sent att börja dansa!  ALLA KAN DANSA! 

Hoppas att vi ses!

Ta del av vårt utbud /och anmäl dig för hösten genom att klicka vidare och läs mer via länken! Här kan du se alla danskurser i Tranås  

   

Bli cirkelledare!

Vi söker ledare inom ett flertal områden och ämnen. Det kan vara till aktiviteter inom sociala området eller inom integration. Vi söker även cirkelledare för våra studiecirklar och kurser i ämnen som hantverk, språk, foto, natur, hälsa med mera.

Brinner du för något annat ämne eller har idéer på andra studiecirklar/kurser? Har du kunskaper att dela med dig av?
Kontakta Bodil Nordgren 0140 – 37 55 60.

 

SV Tranås