Tillbaka

Ny kollega

Vem är Frida?

En glad och driven person som gillar när det händer saker omkring mig. Jag är 25 år och är född och uppvuxen i Kalmar. På min fritid spenderas mycket tid med min hund, familjen och vänner, likväl som jag mer än gärna kryper ner i soffhörnet med en bok eller tar med mig hunden ut på en löprunda.

Vad har du för erfarenhet av folkbildning?

Folkbildning är tyvärr något jag inte har haft särskilt mycket kontakt med tidigare, förutom att ha närvarat på ett par kulturevenemang i form av föreläsningar under åren. Detta är något jag däremot planerar att ändra på då folkbildningen är så oftantligt mycket bredare än jag tidigare vetat om och folkbildning är något som är av en otrolig vikt för samhället.

Vad ser du fram emot mest med att jobba på SV?

SV medverkar i ett otroligt betydelsefullt arbete och jag ser fram emot att få vara en medverkande part i att driva detta framåt. Jag ser även fram emot att träffa så många som möjligt av alla de eldsjälar som är drivande i att göra folkbildningen möjlig och tillgänglig för alla.

Vad gör du en ledig kväll?

Lediga kvällar tillbringar jag främst med mina nära och kära eller ute på långpromenader med min hund.

Hur når man dig?

Antingen via mail, telefon eller personligen på SV's kontor på Polhemsgatan 16 i Kalmar. Välkommen att höra av dig via telefon eller mail frida.almen@sv.se