Tillbaka

Personlig stil och garderobsplanering på lunch i Pukeberg

Vad är egentligen en personlig stil? Hur kan man på ett smart sätt planera sin garderob för att slippa känslan av att inte ha något att sätta på sig, fast att garderoben är fullknölad? Det var temat för Studieförbundet Vuxenskolans LunchScen om garderobsplanering i veckan.

Ett 40-tal gäster samlades på Café Hos Oss i Pukeberg för att ta del av lunchföreläsningen. Josefine Linehag som är stilkonsult, garderobsplanerare, personal shopper och frisör var dagens gäst och föreläsare. Hon berättade om hur man hittar och framhäver sin personliga stil.

- Det blir det lättare att handla när man vet vilka guldkorn i butikerna som passar just dig, säger Josefine. Dessutom slipper du en garderob full med kläder som inte används och det är ju även väldigt bra ur miljösynpunkt.

På lunchföreläsningen visade Josefine enkla tips och idéer som gör att man känner dig säker i sin stil. Allt för att kunna skapa en garderob som fungerar till både vardag och fest.

I mars månad är det dags för nästa LunchScen med Studieförbundet Vuxenskolan och då blir det trädgårdstema. Då får vi svaret på hur någon som bara har haft plastblommor och som är livrädd för daggmaskar, plötsligt vakna en morgon och känna att hon bara måste ha en köksträdgård på momangen? Gäst är Johanna Hjärtfors från Karlsborgs trädgårdar.