Kom och få inspiration till ditt skapande - vi målar tillsammans och fördjupar oss i akvarellmålning. Du får uppgifter att måla och sedan har du möjlighet att ställa frågor medan du målar. Läraren kommer att ta upp komposition och färger.
Behov och önskemål fångas upp i början av kursen.

Material:
Material ingår inte i deltagaravgiften. Du tar själv med akvarellpapper, färg och penslar.
Akvarellfärg helst i block, ej på tub. Winsor & Newton är ett exempel. Penslar(hellre riktiga än syntet). Akvarellblock eller enskilda ark, valfritt.

Kursledare:
Ulf Ragnarsson är illustratör med flerårig erfarenhet och har hållit ett flertal kurser.

Lokal och tillgänglighet:
Kursen hålls i SVs lokaler på Polhemsgatan 16. Entrén är på markplan och har en ramp och automatisk dörröppnare. Det finns rullstolsanpassad toalett.

Bra att veta:
Din anmälan är bindande och vi ser gärna att du anger din mailadress för vidare kontakt. Återtar du din anmälan återbetalas avgiften förutom 10% i administrationsavgift. Du får en kallelse till kursen ca en vecka före kursstart., där finns all praktisk information. Vi kontaktar dig om något ändras. Kostnad för material ingår ej i avgiften om inget annat anges. Medlemmar i LRF och SPF har 10% rabatt på deltagaravgiften. Är du berättigad till rabatt måste du ange det vid anmälningstillfället. Vi reserverar oss för att ställa in cirklar med för få anmälda deltagare.

OBS! Vi följer de restriktioner kring Covid-19 som gäller vid tidpunkten för kursen. För allas trygghet! Maxantal just nu är 7 deltagare, men kan ändras. Vid fullbokad kurs, anmäl gärna reservplats.