Hantverk & konst

Kom och få inspiration till ditt skapande - vi målar tillsammans och lär oss grunderna i Akvarell. Du får uppgifter att måla och sedan har du möjlighet att ställa frågor medan du målar. Läraren kommer att ta upp komposition och färger. Du som är nybörjare får hjälp med teknikerna från grunden, materialval, färgblandning och penselteknik.

Material:
Material ingår inte i deltagaravgiften. Du tar själv med akvarellpapper, färg och penslar.
Akvarellfärg helst i block, ej på tub. Winsor & Newton är ett exempel. Penslar(hellre riktiga än syntet). Akvarellblock eller enskilda ark, valfritt.

Kursledare:
Ulf Ragnarsson är illustratör med flerårig erfarenhet och har hållit ett flertal kurser.

Lokal och tillgänglighet:
Kursen hålls i SVs lokaler på Polhemsgatan 16. Entrén är på markplan och har en ramp och automatisk dörröppnare. Det finns rullstolsanpassad toalett.

Bra att veta:
Din anmälan är bindande och vi ser gärna att du anger din mailadress för vidare kontakt. Återtar du din anmälan återbetalas avgiften förutom 10% i administrationsavgift. Du får en kallelse till kursen ca en vecka före kursstart., där finns all praktisk information. Vi kontaktar dig om något ändras. Kostnad för material ingår ej i avgiften om inget annat anges. Medlemmar i LRF och SPF har 10% rabatt på deltagaravgiften. Är du berättigad till rabatt måste du ange det vid anmälningstillfället. Vi reserverar oss för att ställa in cirklar med för få anmälda deltagare.