Hälsa & välbefinnande

Äta hälsosmart
Välkommen till en kurs som leder dig i rätt riktning mot ett hälsosammare liv. Jackie Doohan utgår ifrån den Tiostegsmetod som hon utvecklat, vilken bygger på att tanke, kropp och själ harmonierar. I det femte steget ingår att vänja av kroppen vid snabba kolhydrater och därför kommer fokus på kursen att finnas i detta steg, samt övergången till att äta hälsosmart.
Du får veta mer om vad som händer i kroppen och de processer som socker triggar.
Du får även stöd och hjälp med att själv komma igång med att vänja kroppen av med socker. Förutom kunskap och praktisk handledning bjuder vi på sockerfri fika som kommer att trigga smaklökarna.


Kursledare

Jackie Doohan är beteendevetare, kostrådgivare och hälsocoach med en särskild inriktning - inflammationsdämpande kost (IFD-kost), som bygger på en kost utan snabba kolhydrater och med mycket vegetabiliska råvaror.

Förkunskaper
Inga förkunskaper behövs


Bra att veta
Anmäl via länken nedan. Ange eventuell specialkost vid anmälan. Anmälan är bindande. I kursen används kursmaterial som tillkommer (ca 100 kr). Kursmaterial/bok kan köpas av cirkelledaren.
Vid anmälan är det bra om du anger mailadressen, för vidare kontakt. Du får en kallelse till kursen ca en vecka före kursstart. Vi kontaktar dig om något ändras.
Vi reserverar oss för att behöva ställa in cirklar med för få anmälda deltagare.