Hälsa & välbefinnande

.
På den här kursen får du verktyg för att bryta sockerberoende och kunskaper om hur du kan äta hälsosmart. På den här kursen jobbar vi med frågeställningar som; Hur undviker du att äta produkter med tillsatt socker och hur planerar du för att leva hälsosmart? Vad är det för mat som triggar mitt sötbegär?
Kursledare; Jackie Doohans grundval är holistiskt – att kropp, tanke och själ – strävar mot en harmoni. Att använda kosten för att läka kroppen inifrån och ut är hennes utgångspunkt och därför är hon verksam främst som kostrådgivare och hälsocoach.
Inriktning i hennes föreläsningar är inflammationsdämpande kost (IFD-kost), som är en lågkolhydratkost med särskild inriktning på att dämpa inflammationer i kroppen och som läker tarmen och kroppen. Jackie har utvecklat en holistisk tiostegsmetod, där såväl kost, som mindfulness, meditation och rörelseträning ingår. Hon är själv sedan många år en utövare av mindfulness, yoga och meditation.
Jackie Doohan har förutom en utbildning inom kostrådgivning och hälsocoachning en magisterexamen inom litteraturvetenskap, teologi och beteendevetenskap.
Hon är utbildad i ansiktszonterapi steg 1. Under 2020 avslutar hon en tvåårig utbildning som symbolterapeut.

Söndagar 9-12.00
Söndag den 8/3, 15/3, 22/3, 29/3
Hälsofika ingår

Förkunskaper
Inga förkunskaper behövs

Bra att veta
Anmäl via länken nedan. Ange eventuell specialkost vid anmälan. Anmälan är bindande. I kursen används kursmaterial som tillkommer (ca 100 kr). Kursmaterial/bok kan köpas av cirkelledaren.
Vid anmälan är det bra om du anger mailadressen, för vidare kontakt. Du får en kallelse till kursen ca en vecka före kursstart. Vi kontaktar dig om något ändras.
Vi reserverar oss för att behöva ställa in cirklar med för få anmälda deltagare.