Hållbar utveckling

Under 2022 samarrangerar energi- och klimatrådgivarna i kommunerna i Kronobergs, Blekinge och Kalmar län en kostnadsfri föreläsningsserie som syftar till att inspirera och sprida kunskap kring hållbara val i vardagen.

Föreläsningen "Att leva med elbil i vardagen" hålls av Stefan Andersson - generalsekreterare i Gröna Bilister. Under föreläsningen guidas du genom de skillnader som finns i att äga en helelektrisk bil jämfört med en fossilbil eller laddhybrid.

Vill du se föreläsningen tillsammans med andra och föra ett samtal kring informationen ni får i föreläsningen? Eller har du inte möjlighet att koppla upp dig digitalt hemifrån? Då är du välkommen att anmäla dig via oss!
Studieförbundet Vuxenskolan (SV) i samverkan med Mönsterås kommun erbjuder dig möjligheten att se en eller flera föreläsningar i denna föreläsningsserie digitalt i SV:s lokaler tillsammans med andra. Efter föreläsningen öppnar vi upp för en gemensam diskussion.

Föreläsare: Stefan Andersson - generalsekreterare i Gröna Bilister
Ledare: Bo Larsen

Vill du läsa mer: energikontorsydost.se/klimatforelasningar

Föreläsningsserien är ett samverkansprojekt mellan energi- och klimatrådgivningen i kommunerna Tingsryd, Torsås, Västervik, Avesta, Markaryd, Mönsterås, Älmhult, Växjö, Lessebo, Oskarshamn, Kalmar, Ljungby, Nybro, Emmaboda, Borgholm, Mörbylånga, Hultsfred, Vimmerby, Högsby, Karlskrona, Karlshamn, Olofström, Ronneby och Sölvesborg.