Hantverk & konst

Peter Lejon och Björn Boode botaniserar bland den unika
glassamlingen hos The Glass Factory. Inför publikens ögon packar
de båda kännarna upp konstnärers verk och berättar anekdoter och fakta. Öppnar lådorna. Blåser av dammet. Låter glaset skina.

Lördag den 7 mars kl.14:00
En stund av överraskningar och förväntan. Peter och Björn har gjort sig kända för sin underhållande historiska berättarstil.
- Mystiken kring glassamlingen, väl förseglad i källarens mörker, skingras när Glasrikets riddare Lejon och Boode bär upp en trälåda med okänt innehåll, hälsar de själva. Med händer ivriga som julaftonslängtande barn tar de upp föremålen från sin törnrosasömn och låter hjärtat tala fritt.

Endast förköpsbiljett.
Kaffe och kaka ingår i biljettpriset!

Bra att veta:
Din anmälan är bindande och vi ser gärna att du anger din mailadress för vidare kontakt. Återtar du din anmälan återbetalas avgiften förutom 10% i administrationsavgift. Du får en kallelse till kursen ca en vecka före kursstart., där finns all praktisk information. Vi kontaktar dig om något ändras. Kostnad för material ingår ej i avgiften om inget annat anges. Medlemmar i LRF och SPF har 10% rabatt på deltagaravgiften. Är du berättigad till rabatt måste du ange det vid anmälningstillfället. Vi reserverar oss för att ställa in cirklar med för få anmälda deltagare.