Pedagogik

För att våra cirklar ska bli riktigt bra så är du som cirkelledare en viktig person. Vi vill bjuda in dig till vår digitala cirkelledarutbildning grund, med innehåll: Ledarrollen, Folkbildning och Studieförbundet Vuxenskolan samt Folkbildningens pedagogik.

Utbildningen består av tre delar:
1. Den första delen är en ledarintroduktion
Du gör den själv hemma vid din dator. Det är mycket enkelt, du klickar dig fram sida för sida i din egen takt. Introduktionen innehåller mycket som är bra att veta, oavsett om du är ny som cirkelledare eller om du har hållit på länge. Du får information, konkreta tips och tillfälle att reflektera och se inlägg från andra ledare.

2. Den andra delen är den nya digitala cirkelledarutbildningen grund.
Du gör den själv hemma vid din dator. Utbildningen består av text, bild och video. Det är mycket enkelt, du klickar dig fram sida för sida i din egen takt.

3. Digital träff, som tar ca 2 timmar. Där följer vi upp reflektions- och samtalsfrågorna från den digitala cirkelledarutbildningen och tar upp annat som är nyttigt för din roll som cirkelledare.

När du har anmält dig, så kommer vi att skicka boken Leda cirkel till dig, samt länkarna till ledarintroduktionen, grundutbildningen och den digitala träffen.