Trädgård, hus och hem

Hällasjömåla gård är ett ekologiskt lantbruk som drivs av Emelie och Fredrik Holmevi. På gården bedrivs skogsbruk, djurhållning, grönsaksodling och det finns även en gårdsbutik som fylls med säsongens råvaror från gården. Hällasjömåla gård genomsyras av hållbarhetstanken och är ekologiskt.

Denna dag får du möjligheten att välja ut din egen pumpa som är odlad på gården och sedan dekorera den inför kommande halloween! Både barn och vuxna är välkomna - vi hjälps åt!

Pumpan får du med dig hem, 1 st ingår i deltagaravgiften. Vill du köpa till fler betalar du direkt på plats.

Bra att veta:
Din anmälan är bindande och vi ser gärna att du anger din mailadress för vidare kontakt. Återtar du din anmälan återbetalas avgiften förutom 10% i administrationsavgift. Du får en kallelse till kursen ca en vecka före kursstart., där finns all praktisk information. Vi kontaktar dig om något ändras. Kostnad för material ingår ej i avgiften om inget annat anges. Medlemmar i LRF och SPF har 10% rabatt på deltagaravgiften. Är du berättigad till rabatt måste du ange det vid anmälningstillfället. Vi reserverar oss för att ställa in cirklar med för få anmälda deltagare.