Hälsa & välbefinnande

Var med och lär dig ta vara på de budskap dina nattliga drömbilder ger dig.
Drömbilderna får sitt material ur ditt minne, blandas med dina aktuella känslor och olösta konflikter, och levereras till dig i små nattliga filmer som bara du kan se. Det är ett fantastiskt bearbetnings- och arkiveringsarbete som pågår medan du sover, och det är nödvändigt för att du ska kunna må bra, vara tillfreds och kunna navigera hälsosamt i ditt dagliga liv.
Allt du tänker och känner, lagrar du i ett inre bildspråk - det är det vi kallar symbolspråk. I detta symbolspråk ryms det som kan liknas vid "bildanteckningar", symboler, laddade med känslor av all verbal och icke-verbal kommunikation från allt du gör och som du i ditt liv är med om.
Vi närmar oss drömmarnas budskap med en beprövad lekmannametod, lanserad på 1970-talet av psykiatrikern Montague Ullman som då var verksam på Göteborgs Universitet.
Vi träffas 6-8 gånger beroende på hur många deltagare vi blir i gruppen och hinner då gå igenom en dröm/person per träff.
Drömgruppen leds av Diplomerad Symbolpedagog Jacqueline Doohan Drömgruppsarbete är intressant, spännande, förvånande och otroligt lärorikt - en riktig kunskapsväg till självkännedom.
Kurslokal: Kursen hålls i SVs lokaler på Ga Stationsgatan 7c på markplan
Bra att veta:
Din anmälan är bindande och vi ser gärna att du anger din mailadress för vidare kontakt. Återtar du din anmälan återbetalas avgiften förutom 10% i administrationsavgift. Du får en kallelse till kursen ca en vecka före kursstart., där finns all praktisk information. Vi kontaktar dig om något ändras. Kostnad för material ingår ej i avgiften om inget annat anges. Medlemmar i LRF och SPF har 10% rabatt på deltagaravgiften. Är du berättigad till rabatt måste du ange det vid anmälningstillfället. Vi reserverar oss för att ställa in cirklar med för få anmälda deltagare.

OBS! Vi följer de restriktioner kring Covid-19 som gäller vid tidpunkten för kursen. För allas trygghet! Maxantal just nu är 7 deltagare, men kan ändras. Vid fullbokad kurs, anmäl gärna reservplats.