Hälsa & välbefinnande

Detta är en kamratcirkel som utgår ifrån boken En kurs i mirakler- på lätt sätt. Kursens budskap är universellt och handlar om att lära sig skilja mellan sann verklighet och illusion. Många som studerar Mirakelkursen upplever att den talar direkt till deras hjärtan samtidigt som det är svårt att få grepp om principerna.
Denna kamratcirkel som leds av vår erfarna ledare Siv påbörjar denna djupgående resa på nytt för att hitta svar om dessa principer. Välkommen ombord!


Lokal och tillgänglighet:
Vi träffas i SVs lokaler på Polhemsgatan 16. Entrén är på markplan men har en ramp och automatisk dörröppnare. Det finns rullstolsanpassad toalett.


Bra att veta:
Din anmälan är bindande och vi ser gärna att du anger din mailadress för vidare kontakt. Återtar du din anmälan återbetalas avgiften förutom 10% i administrationsavgift. Du får en kallelse till kursen ca en vecka före kursstart., där finns all praktisk information. Vi kontaktar dig om något ändras. Kostnad för material ingår ej i avgiften om inget annat anges. Medlemmar i LRF och SPF har 10% rabatt på deltagaravgiften. Är du berättigad till rabatt måste du ange det vid anmälningstillfället. Vi reserverar oss för att ställa in cirklar med för få anmälda deltagare.