Språk

Kursen är steg 1 i "Engelsk - konversation" och är perfekt för dig som känner att det är dags att damma av skolengelskan. Du får bygga upp ett ordförråd som ger en bred bas, samt de viktigaste strukturerna i språket.

Kursledare:
Nicola är en erfaren och skicklig ledare med stor ämneskunskap. Har även fortsättningskurser i engelska som är steg 2 och steg 3.

Lokal och tillgänglighet:
Kursen hålls i SVs lokaler på Polhemsgatan 16. Entrén är på markplan men har en ramp och automatisk dörröppnare. Det finns rullstolsanpassad toalett.

Bra att veta:
Din anmälan är bindande och vi ser gärna att du anger din mailadress för vidare kontakt. Återtar du din anmälan återbetalas avgiften förutom 10% i administrationsavgift. Du får en kallelse till kursen ca en vecka före kursstart., där finns all praktisk information. Vi kontaktar dig om något ändras. Kostnad för material ingår ej i avgiften om inget annat anges. Medlemmar i LRF och SPF har 10% rabatt på deltagaravgiften. Är du berättigad till rabatt måste du ange det vid anmälningstillfället. Vi reserverar oss för att ställa in cirklar med för få anmälda deltagare.