Språk

Den här kursen är för dig som vill utveckla dina språkkunskaper i engelska. Att klara av vardagsengelska har många fördelar såsom på resa, kanske har du släkt utomlands eller om du helt enkelt bara tycker det är lärorikt att utvecklas tillsammans med andra.

Målgrupp:
Nivån passar dig som i stora drag förstår många radio och TV-program och oförberedd kan gå in i ett samtal om kända ämnen.

Upplägg:
OBS! 6 veckor i rad, därefter en återträff efter en månad. Datum: 5/10, 12/10, 19/10, 26/10, 2/11, 9/11, 7/12
Engelska konversation bygger på att prata om ett tema eller utgå ifrån gruppens önskade ämnen och behov. Ledaren hjälper gruppen framåt och ser till att varje deltagare kommer framåt i sitt tal och blir tryggare i sin engelska konversation. Inget specifikt material behövs till kursen.

Ledare:
Tara Norris

Lokal:
Kursen hålls i SVs lokaler på Polhemsgatan 16. Entrén är på markplan men har en ramp och automatisk dörröppnare. Det finns rullstolsanpassad toalett. Kaffe/the och enklare fika finns att köpa, betalning via swish eller kontant.

Bra att veta:
Din anmälan är bindande och vi ser gärna att du anger din mailadress för vidare kontakt. Återtar du din anmälan återbetalas avgiften förutom 10% i administrationsavgift. Du får en kallelse till kursen ca en vecka före kursstart, där finns all praktisk information. Vi kontaktar dig om något ändras. Vi reserverar oss för att ställa in cirklar med för få anmälda deltagare.