Hantverk & konst

Lär dig grunderna i fönsterrenovering. Vi kittar, tätar, målar och glasar in fönster.

Passar både nybörjare och dig som har gått cirkeln tidigare då ledaren anpassar undervisningen individuellt.

Material:
Första tillfället har ledaren teoretisk genomgång där vi också går igenom era förväntningar. Till de andra tillfällena är det bra om ni har tillgång till eget övningsobjekt och egna verktyg som skrapor, varmluftpistol, liten tång, borrmaskin, kittkniv, ev slipmaskin, enkel glasskärare. Är det några verktyg ni inte har så går vi igenom det första gången och ger tips på vart man kan köpa det, alt om vi kan låna av varandra. Ni behöver inte ha med några verktyg till första tillfället.

Bra att veta:
Din anmälan är bindande och vi ser gärna att du anger din mailadress för vidare kontakt. Återtar du din anmälan återbetalas avgiften förutom 10% i administrationsavgift. Du får en kallelse till kursen ca en vecka före kursstart., där finns all praktisk information. Vi kontaktar dig om något ändras. Kostnad för material ingår ej i avgiften om inget annat anges. Medlemmar i LRF och SPF har 10% rabatt på deltagaravgiften. Är du berättigad till rabatt måste du ange det vid anmälningstillfället. Vi reserverar oss för att ställa in cirklar med för få anmälda deltagare.

OBS! Vi följer de restriktioner kring Covid-19 som gäller vid tidpunkten för kursen. För allas trygghet! Maxantal just nu är 7 deltagare, men kan ändras. Vid fullbokad kurs, anmäl gärna reservplats.