Språk

Franska för nybörjare!

Nu har du möjlighet att lära dig franska från start. Kanske har du en resa att se fram emot när möjligheten ges eller en dröm om att flytta mot varmare breddgrader och vill vara förberedd. Eller så vill du helt enkelt bara lära dig ett av de vackraste språken tillsammans i en grupp med samma intresse?!
På ett pedagogiskt sätt lär ni er tillsammans med ledaren Mariyet.

Förkunskaper:
Inga förkunskaper krävs. Detta är en kurs för dig som är helt ny med språket, men även du som önskar friska upp skolfranskan på en lätt nivå är välkommen.

Upplägg:
Vi använder Franska 1 som studiematerial, material ingår i kursen och ges ut på första träffen. Vi startar från början i boken och arbetar oss framåt i den takten som passar gruppen. Fortsättningsmöjligheter finns efter första kursomgången.

Kursledare:
Mariyet de Baar är lärare på Montessori där hon undervisar i franska. Hon har även varit bosatt och har jobbat i Frankrike under sju års tid, Hon har varit SFI lärare i Nybro kommun.

Kurslokal:
Kursen hålls i SVs lokaler i Nybro på Stationsgatan.

Bra att veta:
Din anmälan är bindande och vi ser gärna att du anger din mailadress för vidare kontakt. Återtar du din anmälan återbetalas avgiften förutom 10% i administrationsavgift. Du får en kallelse till kursen ca en vecka före kursstart., där finns all praktisk information. Vi kontaktar dig om något ändras. Kostnad för material ingår ej i avgiften om inget annat anges. Medlemmar i LRF och SPF har 10% rabatt på deltagaravgiften. Är du berättigad till rabatt måste du ange det vid anmälningstillfället. Vi reserverar oss för att ställa in cirklar med för få anmälda deltagare.

OBS! Vi följer de restriktioner kring Covid-19 som gäller vid tidpunkten för kursen. För allas trygghet! Maxantal är just nu 7 deltagare, men kan ändras. Vid fullbokad kurs, anmäl gärna reservplats.