Språk

Franska steg 2

Nu har du möjlighet att lära dig franska steg 2. Kanske har du en resa att se fram emot när möjligheten ges eller en dröm om att flytta mot varmare breddgrader och vill vara förberedd. Eller så vill du helt enkelt bara lära dig ett av de vackraste språken tillsammans i en grupp med samma intresse?!
På ett pedagogiskt sätt lär ni er tillsammans med ledaren Elisabeth Axelsson.

Förkunskaper:
. Detta är en kurs för dig som är har grundläggande kunskap i språket, men även du som önskar friska upp skolfranskan på en lätt nivå är välkommen.

På ett pedagogiskt sätt lär ni er tillsammans med ledaren Elisabeth Axelsson


Kursen hålls i SVs lokaler i Borgholm , Sandgatan 59
Bra att veta:
Din anmälan är bindande och vi ser gärna att du anger din mailadress för vidare kontakt. Återtar du din anmälan återbetalas avgiften förutom 10% i administrationsavgift. Du får en kallelse till kursen ca en vecka före kursstart., där finns all praktisk information. Vi kontaktar dig om något ändras. Kostnad för material ingår ej i avgiften om inget annat anges. Medlemmar i LRF och SPF har 10% rabatt på deltagaravgiften. Är du berättigad till rabatt måste du ange det vid anmälningstillfället. Vi reserverar oss för att ställa in cirklar med för få anmälda deltagare.

OBS! . Vid fullbokad kurs, anmäl gärna reservplats.