Hälsa & välbefinnande

Välkommen att dansa, andas och landa!
Vi dansar till olika musik och rytmer och lyssnar på kroppens signaler. Dansen är ett sätt att släppa stress och spänningar och komma hem till den egna kroppen. Dansen tillåter och stimulerar rörelseglädje utifrån den egna kapaciteten. Alla kan dansa, inga förkunskaper krävs! Frigörande dans- stående sittande eller liggande.
Träffarna innehåller även avslappning och andningsövningar.

Med enkla övningar av inspiratören fokuserar du på den egna kroppen och blir påmind om det som du upplever just nu utan att bedöma, analysera eller värdera.
Läs gärna mera om dansen på: www.klostret.nu och www.frigorandedans.net

I dansen finns inga rätt eller fel och du tränar:
•Kroppskännedom
•Medveten närvaro
•Självkänsla
•Självförtroende
•Att upptäcka ditt unika kreativa uttryck

Praktisk information:
Ta med vattenflaska. Mjuka kläder är att föredra och dansa gärna barfota.
Utrustning som mattor, filtar, kuddar och bolster finns att låna men om du föredrar eget så går det bra att ta med. Mjuka kläder är att föredra, inga skor.

Lokal:
I Klostrets lokaler på Slottsvägen 1A Kalmar. Bakom Söderports restaurang, ingång på bakgården. Ytterdörren är låst och öppnar 15 minuter innan start.

Bra att veta:
Vid anmälan är det bra om du anger din mailadress för vidare kontakt. Cirkelstarter är preliminära. Du får en kallelse till kursen ca en vecka före kursstart. Vi kontaktar dig om något ändras. Vi reserverar oss för att ställa in cirklar med för få anmälda deltagare.