Hälsa & välbefinnande

Upplev dig själv i rörelse! Känn rörelse utan form och prestation. Med tekniker från yogan och andra praktiseringar tar Sandra med dig på en spännande klass som du nog aldrig varit på förut.
Alla kan vara med oavsett rörelsenivå. Här handlar det om att nå sin inre känsla i kroppen och lära sig att använda den.
Sandra har många års erfarenhet av yoga och att utbilda inom detta.
Detta är du värd!

Ta med egen yogamatta.

Lokal och tillgänglighet:
Kursen hålls i SVs lokaler på Polhemsgatan 16. Entrén är på markplan men har en ramp och automatisk dörröppnare. Det finns rullstolsanpassad toalett.

Bra att veta:
Din anmälan är bindande och vi ser gärna att du anger din mailadress för vidare kontakt. Återtar du din anmälan återbetalas avgiften förutom 10% i administrationsavgift. Du får en kallelse till kursen ca en vecka före kursstart., där finns all praktisk information. Vi kontaktar dig om något ändras. Kostnad för material ingår ej i avgiften om inget annat anges. Medlemmar i LRF och SPF har 10% rabatt på deltagaravgiften. Är du berättigad till rabatt måste du ange det vid anmälningstillfället. Vi reserverar oss för att ställa in cirklar med för få anmälda deltagare.