Musik, teater

Välkommen till nybörjarkurs i gitarr!

Annie instruerar och inspirerar att lära oss grunderna i gitarr. Vi lär oss enkla och användbara ackord tillsammans. Materialet för kursen är "Komplätt 1" och ingår i kursavgiften. Om du redan har boken meddela detta vid anmälan. Du tar med och spelar på din egen gitarr.

Lokal:
SV´s lokaler på Gamla Stationsgatan i Nybro.

Bra att veta:
Din anmälan är bindande och vi ser gärna att du anger din mailadress för vidare kontakt. Återtar du din anmälan återbetalas avgiften förutom 10% i administrationsavgift. Du får en kallelse till kursen ca en vecka före kursstart., där finns all praktisk information. Vi kontaktar dig om något ändras. Kostnad för material ingår ej i avgiften om inget annat anges. Medlemmar i LRF och SPF har 10% rabatt på deltagaravgiften. Är du berättigad till rabatt måste du ange det vid anmälningstillfället. Vi reserverar oss för att ställa in cirklar med för få anmälda deltagare.

OBS! Vi följer de restriktioner kring Covid-19 som gäller vid tidpunkten för kursen. För allas trygghet! Maxantal just nu är 7 deltagare, men kan ändras. Vid fullbokad kurs, anmäl gärna reservplats.