Musik, teater

Välkommen till en fortsättningskurs i gitarr!

Kursinnehåll
Annie Olsson instruerar och inspirerar till att utveckla de grundkunskaper som du fått under nybörjarkursen.

Förkunskaper
Det här är en fortsättningskurs och du behöver ha genomgått grundkursen för att kunna ta till dig utav informationen som förmedlas på denna kurs.

Material
Materialet för kursen är boken "Komplätt 1" som även användes under nybörjarkursen. Du tar med och spelar på din egen gitarr.

Kursledare
Annie Olsson har spelat gitarr i flera år och hon har hållit i flertalet kurser tillsammans med Studieförbundet Vuxenskolan. Hon håller även fortsättningskurser och skrivarkurser.

Utvecklingsmöjligheter
För dig som vill gå vidare meddela kursledaren, så kommer vi att se över möjligheten att starta fler fortsättningskurser.

Bra att veta
Du får en kallelse till kursen ca en vecka före kursstart där finns all praktisk information, vi kontaktar dig om något ändras. Vi ser gärna att du anger din mailadress för vidare kontakt. Din anmälan är bindande. Återtar du din anmälan återbetalas avgiften förutom 10% i administrationsavgift. Kostnad för material ingår ej i avgiften om inget annat anges. Medlemmar i LRF och SPF har 10% rabatt på deltagaravgiften. Är du berättigad till rabatt måste du ange det vid anmälningstillfället.
Vi reserverar oss för att ställa in cirklar med för få anmälda deltagare. Vid fullbokad kurs, anmäl gärna reservplats.