Hantverk & konst

Välkommen på en riktigt spännande hantverkskurs i betonggjutning med Ann-Christin Reimbertsson. Ann-Christin har hållit i många populära målabetongkurser genom åren där man som deltagare målar betongfigurer. I denna kurs får du vara med från grunden. Du som deltagare gjuter dina egna betongfigurer under de första två tillfällena under ledning av Ann-Christin. Ni ses drygt en vecka senare när figurerna torkat och börjar då måla dom.
Detta är ett riktigt spännande hantverk och leder till att du sen kan fortsätta på egen hand om du skulle vilja.
Under kursen ingår allt material såsom betong, färg och lån av figurer vid gjutning.


Lokal och tillgänglighet:
Första två tillfällena hålls hemma hos ledaren i Läckeby. Sista tillfället hålls i SVs lokaler på Polhemsgatan 16. Entrén är på markplan men har en ramp och automatisk dörröppnare. Det finns rullstolsanpassad toalett.

Bra att veta:
Din anmälan är bindande och vi ser gärna att du anger din mailadress för vidare kontakt. Återtar du din anmälan återbetalas avgiften förutom 10% i administrationsavgift. Du får en kallelse till kursen ca en vecka före kursstart., där finns all praktisk information. Vi kontaktar dig om något ändras. Kostnad för material ingår ej i avgiften om inget annat anges. Medlemmar i LRF och SPF har 10% rabatt på deltagaravgiften. Är du berättigad till rabatt måste du ange det vid anmälningstillfället. Vi reserverar oss för att ställa in cirklar med för få anmälda deltagare.

OBS! Vi följer de restriktioner kring Covid-19 som gäller vid tidpunkten för kursen. För allas trygghet! Maxantal just nu är 6 deltagare, men kan ändras. Vid fullbokad kurs, anmäl gärna reservplats.