Hälsa & välbefinnande

Global Yoga är en dynamisk form av yoga där du kopplar samman andning och rörelse. Du får lära dig olika stående, sittande och liggande positioner för att öka din rörlighet, styrka, balans och kroppskännedom. Yogan är fysisk i ett något högre tempo och du kan räkna med att bli ordentligt varm. Alla tillfällen avslutas med en stilla och tyst avslappning.
Yogan är anpassningsbar och till för alla. Inga förkunskaper krävs men det kan vara till fördel om du har tidigare erfarenheter av yoga.

Kursledare:
Sara Sjöö är yogalärare, hälsoinspiratör och mindfulness instruktör.

Lokal:
I Klostrets lokaler på Slottsvägen 1A Kalmar. Bakom Söderports restaurang, ingång på bakgården. Ytterdörren är låst och öppnar 15 minuter innan studiecirkeln startar.

Praktisk information:
Utrustning som mattor, filtar, kuddar och bolster finns att låna men om du föredrar eget så går det bra att ta med. Mjuka kläder är att föredra, inga skor.

Bra att veta:
Vid anmälan är det bra om du anger din mailadress för vidare kontakt. Cirkelstarter är preliminära. Du får en kallelse till kursen ca en vecka före kursstart. Vi kontaktar dig om något ändras. Vi reserverar oss för att ställa in cirklar med för få anmälda deltagare.