Hållbar utveckling

Under 2022 samarrangerar energi- och klimatrådgivarna i kommunerna i Kronobergs, Blekinge och Kalmar län en kostnadsfri föreläsningsserie som syftar till att inspirera och sprida kunskap kring hållbara val i vardagen.

Föreläsningen "Gör skillnad - Från klimatångest till handlingskraft" hålls av Maria Soxbo - journalist, författare och medgrundare av Klimatklubben. Under föreläsningen får du konkreta verktyg till verklig förändring och sänkt klimatavtryck samt en förståelse för såväl ditt eget beteende som andras.

Vill du se föreläsningen tillsammans med andra och föra ett samtal kring informationen ni får i föreläsningen? Eller har du inte möjlighet att koppla upp dig digitalt hemifrån? Då är du välkommen att anmäla dig via oss!
Studieförbundet Vuxenskolan (SV) i samverkan med Mönsterås kommun erbjuder dig möjligheten att se en eller flera föreläsningar i denna föreläsningsserie digitalt i SV:s lokaler tillsammans med andra. Efter föreläsningen öppnar vi upp för en gemensam diskussion.

Föreläsare: Maria Soxbo - journalist, författare och medgrundare av Klimatklubben
Ledare: Bo Larsen

Vill du läsa mer: energikontorsydost.se/klimatforelasningar

Föreläsningsserien är ett samverkansprojekt mellan energi- och klimatrådgivningen i kommunerna Tingsryd, Torsås, Västervik, Avesta, Markaryd, Mönsterås, Älmhult, Växjö, Lessebo, Oskarshamn, Kalmar, Ljungby, Nybro, Emmaboda, Borgholm, Mörbylånga, Hultsfred, Vimmerby, Högsby, Karlskrona, Karlshamn, Olofström, Ronneby och Sölvesborg.