Ekonomi

Lär dig hur du hittar köpvärda aktier med analysprogrammet Hitta Kursvinnare - DIGITAL KURS

Du får vid detta introduktionstillfälle lär dig grunderna i analysprogrammet ”hitta kursvinnare”. Med hjälp av programmet lär du dig grunderna i teknisk analys: Programmet innehåller även analysverktyg för fundamental analys. Kursen förutsätter viss datorvana och att programmet Hitta kursvinnare används på laptop eller en PC. Under kursen kan du använda programmet Hitta Kursvinnare utan kostnad och efter avslutad kurs erhåller du ett rabatterbjudande om förvärv av programmet Hitta Kursvinnare.

Detta kurstillfälle är förberedande inför kursen "Hitta kursvinnare/Teknisk analys". Men det går även bra att endast delta vid detta kurstillfälle om man önskar en introduktion till analysprogrammet.

Kursledare: Lars Carlsson, Aktiespararna

Ytterligare information om kursen kan du få genom att ta kontakt med Lars via mail: calle0481@gmail.com.

Bra att veta:
Din anmälan är bindande och vi ser gärna att du anger din mailadress för vidare kontakt. Återtar du din anmälan återbetalas avgiften förutom 10% i administrationsavgift. Du får en kallelse till kursen ca en vecka före kursstart., där finns all praktisk information. Vi kontaktar dig om något ändras. Kostnad för material ingår ej i avgiften om inget annat anges. Medlemmar i LRF och SPF har 10% rabatt på deltagaravgiften. Är du berättigad till rabatt måste du ange det vid anmälningstillfället. Vi reserverar oss för att ställa in cirklar med för få anmälda deltagare.