Ekonomi

Kursen syftar till att du ska få insikt i hur du kan påverka utfallet av ditt sparande genom regelbundna och långsiktiga investeringar.

Innehåll:
· praktiska kunskaper i hur man handlar i aktier och fonder
· basala kunskaper i aktieanalys
· om ekonomiskt självförtroende

Kursen hålls i samarbete med Aktiespararna

Kursledare: Karolina Collén, arbetar till vardags som sjukgymnast och har ett intresse för sparande. Började inom området genom att starta egen studiecirkel i privatekonomi och aktiekunskap.

Lokal och tillgänglighet:
Kursen hålls i SVs lokaler på Polhemsgatan 16. Entrén är på markplan men har en ramp och automatisk dörröppnare. Det finns rullstolsanpassad toalett.

Bra att veta:
Din anmälan är bindande och vi ser gärna att du anger din mailadress för vidare kontakt. Återtar du din anmälan återbetalas avgiften förutom 10% i administrationsavgift. Du får en kallelse till kursen ca en vecka före kursstart., där finns all praktisk information. Vi kontaktar dig om något ändras. Kostnad för material ingår ej i avgiften om inget annat anges. Medlemmar i LRF och SPF har 10% rabatt på deltagaravgiften. Är du berättigad till rabatt måste du ange det vid anmälningstillfället. Vi reserverar oss för att ställa in cirklar med för få anmälda deltagare.