Hälsa & välbefinnande

Ring Petra på 0481766075 om du önskar gå en kurs som startar i november.
Annette har undervisat i yoga sedan 2007 i Danmark, Hawaii, Thailand och Norge.

I Köpenhamn arbetade hon tillsammans med sjukgymnaster och kiropraktorer för att hitta lösningar för dem som led av smärtor i olika delar av kroppen.
Det som hon tycker är viktigast i sin undervisning är kropps-hållningen och kroppens naturliga kurvor. Att lära sig att använda kroppen på ett riktigt sätt så att vi minimerar risker för skador och smärta i framtiden.
Annette har erfarenhet från bl. a. Ashtanga Yoga, Bowspring Yoga, Anusara Yoga, Vinyasa Yoga, Core Strength Vinyasa Yoga, Hatha Yoga, Hot Yoga, Iyengar Yoga, Tri Yoga och Mindfulness.
Annette har de senaste 7 åren bott på Maui, Hawaii där hon undervisade i yoga och studerade permakultur.
Hon odlade ekologisk frukt och grönt som hon sålde på marknader och till butiker och restauranger.
Hon har också varit aktiv inom Maui Farmers Union och ordförande för Hawaii Tropical Fruit Growers Maui-avdelning.
Annette led av Crohn’s sjukdom i mer än 23 år, men i 2005 hittade hon en lösning på detta. Hon lade om sin kost och äter numer en frukt-baserad kost.
Hon föreläser gärna om hälso-relaterade ämnen och speciellt om matsmältningssystemet.
Raw-food demos.
Annette arbetar även som hälso-coach och ger konsultationer.
2008 var hon med och startade en hälso/frukt-festival i Danmark, Fresh Food Festival. Den avhålls varje sommar och Annette är alltid med och undervisar".

Namaste!

Bra att veta:
Din anmälan är bindande och vi ser gärna att du anger din mailadress för vidare kontakt. Återtar du din anmälan återbetalas avgiften förutom 10% i administrationsavgift. Du får en kallelse till kursen ca en vecka före kursstart., där finns all praktisk information. Vi kontaktar dig om något ändras. Kostnad för material ingår ej i avgiften om inget annat anges. Medlemmar i LRF och SPF har 10% rabatt på deltagaravgiften. Är du berättigad till rabatt måste du ange det vid anmälningstillfället. Vi reserverar oss för att ställa in cirklar med för få anmälda deltagare.