Media & kommunikation

Välkommen till en inspirerande helg för ditt skönlitterära skrivande där vi går in i skrivprocessen genom samtal, skrivövningar och diskussioner utifrån olika textexempel. Vi kommer bland annat prata om gestaltning, om hur man skapar trovärdiga karaktärer och skriver dialog. Under helgen kommer vi ta del av varandras texter och arbeta med textrespons.
En helg i en vacker och kreativ miljö du inte får missa!

Inga förkunskaper krävs.
Lunch och fika ingår inte i kursavgiften. Var och en tar med sig vad den vill.

Kursledare:
Elin Johansson är utbildad skrivpedagog och verksam kursledare och
skrivhandledare. Just nu skriver hon även på uppföljaren till sin senaste roman ”Ölandstokar och nollåttor”.


Lokal och tillgänglighet:
Helgkursen hålls på Ölands folkhögskola. Du tar dig hit enklast med bil men viss busstrafik finns. Lokalen är handikappanpassad.

Bra att veta:
Din anmälan är bindande och vi ser gärna att du anger din mailadress för vidare kontakt. Återtar du din anmälan återbetalas avgiften förutom 10% i administrationsavgift. Du får en kallelse till kursen ca en vecka före kursstart., där finns all praktisk information. Vi kontaktar dig om något ändras. Kostnad för material ingår ej i avgiften om inget annat anges. Medlemmar i LRF och SPF har 10% rabatt på deltagaravgiften. Är du berättigad till rabatt måste du ange det vid anmälningstillfället. Vi reserverar oss för att ställa in cirklar med för få anmälda deltagare.

OBS! Vi följer restriktionerna kring Covid-19 och vi genomför endast kursen om den kan göras enligt de restriktioner som gäller vid tidpunkten för kursen. För allas trygghet!