Hälsa & välbefinnande

I kursen varvas teori med praktiska övningar och vi kommer tillsammans inspirera varandra till att hitta en ökande känsla av välmående. Kanske leder våra träffar till att du gör en radikal förändring i ditt liv vad det gäller livsstil och förhållning till dig själv, att du i dig själv hittar den styrka som leder till personlig utveckling. Eller är ditt mål med kursen helt enkelt att ge dig själv den uppmärksamhet du förtjänar, som stärker din självkänsla och ger dig redskapen för välmående i vardagen.
Förutsättning för en givande kurs är att vi alla är beredda att dela med oss lite av oss själva och att vi aktivt tar ansvar för vårt deltagande.

Innehåll:
• Sömnen eller rättare sagt brist på sömn
• Hjärnan, dess struktur, funktioner och hur vi kan påverka dessa
• Fysisk aktivitet
• Ensamhet
• Mobilen och digitalisering
• Ångest och depression
• Stress

Kurslitteratur:
Anders Hansens bok Hjärnstark.

Camilla kommer använda sig av redskap hon fått med sig från utbildningen till Diplomerad Holistisk Coach och även från sin Yogautbildning. Hon är inte utbildad vare sig inom psykiatri eller vård och kommer inte arbeta terapeutiskt, utan endast vägledande.
Målet kan vara olika för olika deltagare, men för Camilla är det att väcka någon form av självmedvetenhet om hur de olika val vi gör i livet påverkar vårt mående, motivera människor till att vilja och våga lyssna till sig själva och uppmuntra till personlig utveckling. Erbjuda en holistisk livssyn där deltagarna blir medvetna om hur alla bitar i livet hänger ihop.

Ledare:
Camilla Henriksson Holistisk Coach med en helhetssyn på människan och yogainstruktör.

Bra att veta:
Din anmälan är bindande och vi ser gärna att du anger din mailadress för vidare kontakt. Återtar du din anmälan återbetalas avgiften förutom 10% i administrationsavgift. Du får en kallelse till kursen ca en vecka före kursstart., där finns all praktisk information. Vi kontaktar dig om något ändras. Vi reserverar oss för att ställa in cirklar med för få anmälda deltagare.

OBS! Vi följer de restriktioner kring Covid-19 som gäller vid tidpunkten för kursen. För allas trygghet! Maxantal just nu är 7 deltagare, men kan ändras. Vid fullbokad kurs, anmäl gärna reservplats.